Josef Carda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Carda

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1956 (?)
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec, dabér

Josef Carda - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1956 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Carda 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Josef Carda
datum narození v roce *1956
(herec, dabér, instagram)

Josef Carda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2016) - Ohnivý kuře (TV seriál)
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Cibulkova zábavná tajenka
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Bezdružice (TV seriál)
(2014) - Jakub a jeho pán (divadelní záznam)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Kameňák 4
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Ulovit miliardáře
(2008) - Ošklivka Katka (TV seriál)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Na vlky železa
(2007) - Konečně jsi tady!
(2007) - Paní z Izieu
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Zvoňte dvakrát!
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Revizor
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Jak přežít nepohodu
(2003) - Volenka
(2003) - Volejte Novu
(2003) - NE-E
(2003) - Svět na žluto
(2003) - Útěk do Budína (TV seriál)
(2003) - Smrt pedofila
(2001) - Rebelové
(2000) - Tele Tele
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(2000) - Hurá na medvěda
(2000) - Gambit
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Sjezd abiturientů
(1999) - Policajti z předměstí (TV seriál)
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Silná jako smrt
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1998) - Ex offo
(1998) - Čas dluhů
(1997) - Trampoty pana Humbla
(1997) - Králův šašek
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1995) - Cesta na sluneční ostrov
(1993) - Hadí pohledy
(1989) - Faust
(1987) - Proč?
(1985) - Zlatý drak

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Carda 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Carda - herec, dabér

se narodil v roce *1956 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Carda

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Josef Carda
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
27°22’
 
LunaLuna:
Ryby
27°43’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
13°26’
 
VenušeVenuše:
Ryby
1°06’
 
MarsMars:
Střelec
2°52’
 
JupiterJupiter:
Lev
29°57’
R
SaturnSaturn:
Střelec
0°29’
 
UranUran:
Lev
0°25’
R
NeptunNeptun:
Štír
0°21’
 
PlutoPluto:
Lev
28°04’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°10’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°48’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
5°14’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Novoluní ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »