Josef Pinkava wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Pinkava

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dobrošov u Náchoda
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
scénárista, režisér

Josef Pinkava - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
25.11.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Pinkava 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Josef Pinkava
datum narození 25.11.1919
(scénárista, režisér, instagram)

Josef Pinkava - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1993) - Zázračné dítě
(1989) - V našom meste býva Gulliver
(1986) - Cizím vstup povolen
(1985) - Pohlaď kočce uši
(1984) - Výbuch bude v pět
(1983) - Mluvit o škole přísně zakázáno (TV seriál)
(1982) - Malý velký hokejista
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1979) - Chlapi přece nepláčou
(1978) - Jedno malé sídlisko (TV seriál)
(1976) - Terezu bych kvůli žádné holce neopustil
(1974) - Poštovský panáček
(1973) - Strašidelný mlyn
(1973) - Javorová fujarka
(1972) - Nikto nie je doma (TV seriál)
(1971) - Snehuľkovia (TV seriál)
(1971) - Panter čeká v 17.30
(1971) - Metráček
(1970) - Kapitán Korda
(1969) - Mlčení mužů
(1969) - Malíř
(1967) - Automat na přání
(1966) - Kočky neberem
(1964) - Neobyčejná třída
(1963) - Ivana v útoku
(1962) - Prázdniny s Minkou
(1961) - Zvědavé psaníčko
(1961) - OK 12 startuje
(1961) - Kino
(1960) - Komu patří pohár?
(1960) - Den odplaty
(1959) - Ztracená panenka
(1959) - Pětikoruna
(1958) - Uzel na kapesníku
(1956) - Zvuk a jeho šíření
(1956) - Vodu Ostravě
(1956) - Údržba stavebních strojů
(1955) - Ušlechtilá ocel
(1955) - Skoky do vody
(1955) - Od snídaně do večeře
(1955) - Lití ingotů
(1955) - Aby se nevypínalo
(1954) - Vysokopecní vsázka
(1954) - Rozvod elektrické energie
(1954) - Přesné lití
(1954) - Měřící přístroje u vysoké pece
(1954) - Elektrárna
(1954) - Bolí vás nohy?
(1952) - Ocel
(1952) - Chemické zpracování uhlí
(1951) - Vodní energie
(1951) - Beskydy
(1950) - Cihly
(1949) - Cement

Josef Pinkava - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.11.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Pinkava 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Pinkava - scénárista, režisér

se narodil 25.11.1919 ve městě Dobrošov u Náchoda
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Pinkava

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Josef Pinkava
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
2°10’
 
LunaLuna:
Kozoroh
3°05’
 
MerkurMerkur:
Střelec
17°27’
R
VenušeVenuše:
Váhy
15°28’
 
MarsMars:
Panna
27°12’
 
JupiterJupiter:
Lev
17°59’
 
SaturnSaturn:
Panna
10°58’
 
UranUran:
Vodnář
27°54’
 
NeptunNeptun:
Lev
11°30’
R
PlutoPluto:
Rak
7°22’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
24°19’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
3°58’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°38’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »