Josef Šebek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Šebek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Slaný
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Josef Šebek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.9.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Šebek 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Josef Šebek
datum narození 12.9.1940
(herec, instagram)

Josef Šebek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2010) - Sama v čase normálnosti
(2010) - Kajínek
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2006) - To horké léto v Marienbadu
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Zlá minuta
(2005) - Věrnost
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - Kousek nebe
(2002) - Místo činu: Vzpomínka na Prahu
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(1999) - Panství
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1996) - O mrňavém obrovi
(1996) - Lékárníkových holka (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Saturnin (TV seriál)
(1994) - Nexus
(1994) - Maigretova trpělivost
(1994) - Dobrý král Václav
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1994) - Akumulátor 1
(1993) - Noc rozhodnutí
(1993) - Maigret se brání
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Dáma a smrt
(1991) - Kafka
(1990) - O Radkovi a Mileně
(1990) - Heřmánci (TV seriál)
(1990) - Démantový déšť
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1987) - Proč?
(1986) - Papilio
(1985) - Skalpel, prosím
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Kouzelníkův návrat
(1983) - Zánik samoty Berhof
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1982) - Schůzka se stíny
(1982) - Jehla
(1981) - Řetěz
(1981) - Hodina života
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Past na kachnu
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Oddechový čas
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Dům Na poříčí
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Na konci světa
(1975) - Město nic neví
(1975) - Konfrontace
(1975) - Borisek, malý seržant
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - Tod am Mississippi
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Motiv pro vraždu
(1973) - Větrné moře
(1973) - Horká zima
(1972) - Venca
(1972) - Ctná paní Lucie (TV seriál)
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - Legenda o živých mrtvých (TV seriál)
(1971) - Karlovarští poníci
(1971) - Černý vlk
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Návštěvy
(1970) - Luk královny Dorotky
(1967) - Tvrdohlavá žena (divadelní záznam)
(1966) - Vrah skrývá tvář
(1965) - Každý mladý muž

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.9.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Šebek 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Šebek - herec

se narodil 12.9.1940 ve městě Slaný
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Šebek

Dnes se narodili
Spojené státy David Duchovny
(*1960) herec

Jižní Afrika Charlize Theron
(*1975) herečka, modelka

Velká Británie Hans Matheson
(*1975) herec, zpěvák, muzikant

Velká Británie Bruce Dickinson
(*1958) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Sámer Issa
(*1985) zpěvák


Josef Šebek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
19°33’
 
LunaLuna:
Vodnář
3°43’
 
MerkurMerkur:
Panna
26°31’
 
VenušeVenuše:
Lev
3°47’
 
MarsMars:
Panna
15°11’
 
JupiterJupiter:
Býk
15°34’
R
SaturnSaturn:
Býk
14°33’
R
UranUran:
Býk
26°05’
R
NeptunNeptun:
Panna
25°01’
 
PlutoPluto:
Lev
3°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°01’
R
Černá LunaLilith:
Beran
10°21’
 
CheirónCheirón:
Rak
28°39’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
8xZeměZemě
3xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Oliver Hardy
(*1892 - 1957) herec

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880 - 1921) básník, dramatik a esejista

Indie Rabíndranáth Thákur
(*1861 - 1941) filozof, spisovatel, hudební skladatel, malíř

Francie Élisa Bonaparte
(*1777 - 1820) sestra Napoleona, toskánská velkovévodkyně, kněžna Luccy a Piombina

Spojené státy Robert Hutton
(*1920 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »