Josh Lucas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josh Lucas
(Joshua Lucas Easy Dent Maurer)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Little Rock, Arkansas
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

Josh Lucas - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.6.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josh Lucas 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Josh Lucas
datum narození 20.6.1971
(herec, instagram)

Josh Lucas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Felt
(2016) - Dear Eleanor
(2015) - The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
(2014) - John Oliver: Co týden dal a vzal
(2014) - Životní šance
(2014) - The Mysteries of Laura (TV seriál)
(2014) - Occult
(2014) - The Mend
(2014) - Malé nehody
(2013) - Wish You Well
(2013) - Space Warriors
(2013) - Big Sur
(2012) - Unesená
(2012) - Firma (TV seriál)
(2011) - Prohibition (TV seriál)
(2011) - A Year in Mooring
(2011) - Red Dog
(2011) - Obhájce
(2011) - Malá vražda
(2011) - J. Edgar
(2010) - William Vincent
(2010) - Pod jednou střechou
(2010) - Národ snílků
(2010) - Městečko Peacock
(2009) - 2. světová válka: Ztracené filmy (TV seriál)
(2009) - PoliWood
(2009) - National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
(2009) - Tell-Tale
(2009) - Stolen
(2009) - Possible Side Effects
(2008) - Zamilovaná smrt
(2007) - The War (TV seriál)
(2007) - Trumbo
(2007) - Operation Homecoming: Writing the Wartime Experience
(2006) - Poseidon
(2006) - Cesta za vítězstvím
(2005) - Under the Undertow
(2005) - Žít po svém
(2005) - Zánik Empire Falls
(2005) - Stealth: Přísně tajná mise
(2004) - Undertow
(2004) - Křižovatka osudu
(2003) - The Making of 'Hulk'
(2003) - Wonderland Masakr
(2003) - Vysloužilí lvi
(2003) - Hulk
(2002) - Holka na roztrhání
(2002) - Four Reasons
(2002) - Coastlines
(2001) - Vražedná terapie
(2001) - Temná voda
(2001) - Čistá duše
(2001) - Cizinec na útěku
(2000) - Váha vody
(2000) - Tanečnice
(2000) - Na mě se můžeš spolehnout
(2000) - Drop Back Ten
(2000) - Americké psycho
(1999) - Minotauros
(1998) - Vůle přežít
(1998) - Restless
(1997) - The Definite Maybe
(1996) - Zhubni!
(1996) - True Blue
(1994) - V žáru noci: Podivná spravedlnost
(1993) - Táta lump
(1993) - Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
(1993) - Ročník 61
(1993) - Přežít
(1991) - Dítě ďábla, dítě boží
Josh Lucas - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1985) Jessica Lucas - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1978) Rachel McAdams
(*1982) Alexa Davalos
(*1970) Heather Graham
(*1965) Connie Nielsen
(*1966) Salma Hayek

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.6.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josh Lucas 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josh Lucas - herec

se narodil 20.6.1971 ve městě Little Rock, Arkansas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josh Lucas

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Josh Lucas
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
28°30’
 
LunaLuna:
Býk
27°25’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
27°24’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
9°58’
 
MarsMars:
Vodnář
19°21’
 
JupiterJupiter:
Štír
28°18’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
0°13’
 
UranUran:
Váhy
9°26’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°59’
R
PlutoPluto:
Panna
27°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
16°55’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
2°11’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°32’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
8xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »