Joss Ackland wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joss Ackland
(Sidney Edmond Jocelyn Ackland)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
North Kensington
Země:
Povolání:
herec

Joss Ackland - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.2.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joss Ackland 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Joss Ackland
datum narození 29.2.1928
(herec, instagram)

Joss Ackland - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Katherine of Alexandria
(2013) - Prisoners of the Sun
(2009) - In Search Of The Great Beast 666 - Aleister Crowley
(2008) - Odvážný Crusoe (TV seriál)
(2008) - Magická dobrodružství Pinocchia
(2007) - How About You
(2007) - Brilantní plán
(2006) - Pet Shop Boys: A Life in Pop
(2006) - Pod Moskvou
(2006) - Otec prasátek
(2006) - Cesta k vítězství
(2005) - Ve stínu matky
(2005) - Ústav
(2005) - Ikona
(2005) - The Christmas Eve Snowfall
(2004) - Kontrarozvědka
(2003) - Jsem s tebou
(2003) - Jindřich VIII.
(2002) - The Adventure of English (TV seriál)
(2002) - K-19: Stroj na smrt
(2002) - Hra o čas
(2001) - Painting Faces
(2001) - Othello
(2000) - V moci snů
(2000) - Někdo musí z kola ven
(2000) - Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě
(2000) - Lounge Act
(2000) - Gioco di specchi
(1999) - The Story of the SAS
(1999) - Milk
(1998) - Můj obr
(1998) - Figlio di Sandokan, Il (TV seriál)
(1997) - Zrozeni z moře
(1997) - Světlo z ohně
(1996) - Vládce času
(1996) - Tichý úkryt
(1996) - Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
(1996) - Šampióni 3
(1996) - Smrtící plavba
(1996) - Přežila jsem Picassa
(1995) - Občan X
(1995) - Mad Dogs and Englishmen
(1995) - Daisies in December
(1995) - Calvin na dvoře krále Artuše
(1994) - Joan Miró: Constellations - The Color of Poetry
(1994) - Zázrak v New Yorku
(1994) - OcchioPinocchio
(1994) - Mother's Boys
(1994) - Giorgino
(1994) - Bible - Starý zákon: Jákob
(1993) - The Princess and the Cobbler
(1993) - Není úniku
(1992) - Mozart 1991
(1992) - Voices in the Garden
(1992) - The Bridge
(1992) - Šampióni
(1992) - The Sheltering Desert
(1992) - Případ od Viktoriiných vodopádů
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Lovec stínů - Umělý válečník
(1992) - Byl jednou jeden zločin
(1991) - A Woman Named Jackie (TV seriál)
(1991) - Princezna a skřítek
(1991) - Objekt krásy
(1991) - Neskutečná cesta Billa a Teda
(1991) - Miss Marple: They Do It with Mirrors
(1991) - Ashenden (TV seriál)
(1991) - A Murder of Quality
(1990) - Zapomenout na Palermo
(1990) - Tre colonne in cronaca
(1990) - Ten, kdo stvořil špióna
(1990) - Jekyll & Hyde
(1990) - Hon na ponorku
(1989) - Smrtonosná zbraň 2
(1989) - A Quiet Conspiracy (TV seriál)
(1989) - The Justice Game
(1989) - First and Last
(1988) - Olympus Force: The Key
(1988) - The Man Who Lived at the Ritz (TV seriál)
(1988) - Jak zabít kněze
(1988) - Codename: Kyril
(1987) - White Mischief
(1987) - When We Are Married
(1987) - Sicilián
(1987) - Okovy slávy
(1987) - It Couldn't Happen Here
(1986) - Lady Jane
(1985) - Zet a dvě nuly
(1985) - Shadowlands
(1985) - Dům u měděných buků
(1984) - Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
(1984) - Záhady Slavičího domu (TV seriál)
(1984) - The Tragedy of Coriolanus
(1982) - Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
(1982) - The Barretts of Wimpole Street
(1981) - Thicker Than Water (TV seriál)
(1981) - Dangerous Davies: The Last Detective
(1980) - A Question of Guilt (TV seriál)
(1980) - The Love Tapes
(1980) - Hra s diamanty
(1980) - The Gentle Touch (TV seriál)
(1980) - The Apple
(1979) - Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
(1979) - Svatý Jack
(1979) - A Nightingale Sang in Berkeley Square
(1978) - Řecký magnát
(1978) - Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
(1978) - Enemy at the Door (TV seriál)
(1978) - Daleká cesta za domovem
(1978) - Bankéři
(1977) - The Strange Case of the End of Civilization as We Know It
(1977) - The Crezz (TV seriál)
(1976) - You Talk Too Much
(1975) - Royal Flash
(1975) - Operace "Daybreak"
(1975) - One of Our Dinosaurs Is Missing
(1974) - S*P*Y*S
(1974) - Penny Gold
(1974) - Okamžik vyzrazení
(1974) - Nadějné vyhlídky
(1974) - Malý princ
(1973) - Tři mušketýři
(1973) - England Made Me
(1973) - BBC2 Playhouse (TV seriál)
(1973) - Access to the Children
(1972) - Zloději myslí
(1972) - Six Faces: True Life
(1972) - Six Faces: Gallery of Faces
(1972) - Kings Cross
(1972) - The Bankrupt
(1971) - Villain
(1971) - Mr. Forbush and the Penguins
(1971) - The House That Dripped Blood
(1971) - Getting In
(1970) - Aquarius
(1970) - The Three Sisters
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1970) - The Lie
(1970) - Crescendo
(1969) - Canterbury Tales (TV seriál)
(1969) - Before the Party
(1968) - A Place of One's Own
(1967) - Trapped (TV seriál)
(1967) - The Further Adventures of the Musketeers (TV seriál)
(1967) - Fall of the Goat
(1966) - The Widower
(1966) - Thirteen Against Fate (TV seriál)
(1966) - Smrt obchodního cestujícího
(1966) - Room 13
(1966) - Rasputin: The Mad Monk
(1966) - On the March to the Sea
(1966) - Lord Raingo (TV seriál)
(1966) - Focus
(1965) - Tomorrow Just You Wait
(1965) - Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1965) - Angus Slowly Sinking?
(1963) - The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
(1963) - First Night (TV seriál)
(1962) - Z Cars (TV seriál)
(1962) - Po stopách trosečníků
(1959) - Sen noci svatojánské
(1958) - Next to No Time
(1952) - Ghost Ship
(1950) - Seven Days to Noon
(1949) - Landfall

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.2.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joss Ackland 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joss Ackland - herec

se narodil 29.2.1928 ve městě North Kensington, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joss Ackland

Dnes se narodili
Česká republika Miroslav Donutil
(*1951) herec

Česká republika Jana Preissová
(*1948) herečka

Spojené státy Ashton Kutcher
(*1978) herec, scénárista

Česká republika Ivan Mládek
(*1942) zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista

Spojené státy George Oppenheimer
(*1900) scénárista


Joss Ackland
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
9°40’
 
LunaLuna:
Blíženci
27°06’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
29°46’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
8°21’
 
MarsMars:
Vodnář
0°55’
 
JupiterJupiter:
Beran
7°44’
 
SaturnSaturn:
Střelec
18°27’
 
UranUran:
Beran
2°01’
 
NeptunNeptun:
Lev
27°28’
R
PlutoPluto:
Rak
15°08’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
14°29’
R
Černá LunaLilith:
Štír
10°20’
 
CheirónCheirón:
Býk
2°29’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jack Lemmon
(*1925) herec

Spojené státy Nick Nolte
(*1941) herec

Spojené státy James Dean
(*1931) herec

Spojené státy Lana Turner
(*1921) herečka

Česká republika Vlastimil Bedrna
(*1929) herec, dabér


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Albert Finney
(*1936 - 2019) herec

Německo Josef Mengele
(*1911 - 1979) morbidní německý nacistický lékař SS, masový vrah

Itálie papež Pius IX.
(*1792 - 1878) 255. papež

Spojené státy Betty MacDonald
(*1908 - 1958) spisovatelka

Velká Británie Jindřich VIII. Tudor
(*1491 - 1547) král Anglie, Irska a uchazeč o trůn Francie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »