Jud Taylor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jud Taylor

Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér

Jud Taylor - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
25.2.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jud Taylor 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jud Taylor
datum narození 25.2.1932
(režisér, instagram)

Jud Taylor - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1997) - Clover
(1995) - Tajnosti
(1995) - A Holiday to Remember
(1994) - Guinevere
(1993) - Prophet of Evil: The Ervil LeBaron Story
(1993) - Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
(1992) - Kung Fu: Legenda pokračuje
(1992) - In My Daughter's Name
(1990) - Stařec a moře
(1990) - Kaleidoskop
(1990) - Detektiv Janek: Sedmkrát vražda
(1988) - The Great Escape II: The Untold Story
(1988) - Detektiv Janek: Dvojí odhalení
(1987) - Porušený slib
(1987) - Bludičky
(1985) - Out of the Darkness
(1984) - Povolení vraždit
(1983) - Packin' It In
(1982) - Otázka cti
(1981) - Incident at Crestridge
(1980) - City in Fear
(1980) - Act of Love
(1979) - Hlas krve
(1978) - Lovey: A Circle of Children, Part II
(1978) - The Last Tenant
(1977) - Tail Gunner Joe
(1977) - Mary Whiteová
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1977) - Christmas Miracle in Caufield, U.S.A.
(1976) - Woman of the Year
(1976) - Return to Earth
(1976) - Future Cop
(1975) - Search for the Gods
(1975) - Adams of Eagle Lake (TV seriál)
(1974) - Winter Kill
(1974) - The Disappearance of Flight 412
(1973) - Hawkins on Murder
(1973) - Hawkins (TV seriál)
(1973) - Egan
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - Say Goodbye, Maggie Cole
(1972) - The Rookies
(1971) - Suddenly Single
(1971) - Revenge
(1971) - Longstreet (TV seriál)
(1970) - Weekend of Terror
(1970) - The Young Lawyers (TV seriál)
(1969) - Then Came Bronson (TV seriál)
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - Fade-In
(1967) - The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
(1967) - The Second Hundred Years (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - Captain Nice (TV seriál)
(1966) - The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1966) - T.H.E. Cat (TV seriál)
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - Felony Squad (TV seriál)
(1965) - A Man Called Shenandoah (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)

Jud Taylor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.2.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jud Taylor 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jud Taylor - režisér

datum narození 25.2.1932 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jud Taylor

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Jud Taylor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
5°41’
 
LunaLuna:
Váhy
22°29’
 
MerkurMerkur:
Ryby
4°30’
 
VenušeVenuše:
Beran
15°16’
 
MarsMars:
Ryby
0°18’
 
JupiterJupiter:
Lev
15°21’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
0°08’
 
UranUran:
Beran
16°59’
 
NeptunNeptun:
Panna
6°38’
R
PlutoPluto:
Rak
20°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°20’
R
Černá LunaLilith:
Beran
22°27’
 
CheirónCheirón:
Býk
19°03’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »