Judith Light wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Judith Light

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Trenton, New Jersey
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herečka

Judith Light - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
9.2.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Judith Light 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Judith Light
datum narození 9.2.1949
(herečka, instagram)

Judith Light - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2015) - The 69th Annual Tony Awards
(2015) - Hledači ohně
(2014) - The 68th Annual Tony Awards
(2014) - Za láskou do Paříže
(2014) - Transparent (TV seriál)
(2014) - Last Weekend
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Scrooge & Marley
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - Hotel Eden
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Speechless
(2007) - Save Me
(2006) - Twenty Good Years (TV seriál)
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2006) - Ira & Abby
(2006) - A Broken Sole
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - The Stones (TV seriál)
(2003) - The 30th Annual Daytime Emmy Awards
(2002) - SoapTalk
(2001) - Revealed with Jules Asner
(2001) - Born in Brooklyn
(2000) - Josef - Král snů
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1998) - Vražedný virus
(1998) - The Simple Life (TV seriál)
(1997) - Too Close to Home
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Podivná záležitost
(1996) - Murder at My Door
(1996) - Cesta za zítřkem
(1995) - Lady Killer
(1995) - Cow and Chicken (TV seriál)
(1994) - Ztráta důvěry
(1994) - Proti své vůli
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Phenom (TV seriál)
(1993) - Men Don't Tell
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - In the Life (TV seriál)
(1991) - Manželka, matka, vražedkyně
(1990) - In Defense of a Married Man
(1989) - The Ryan White Story
(1989) - My Boyfriend's Back
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1987) - Stamp of a Killer
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1983) - The Mississippi (TV seriál)
(1983) - Intimate Agony
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1981) - The 8th Annual Daytime Emmy Awards
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - The 7th Annual Daytime Emmy Awards
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
Judith Light - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1951) Robert Desiderio - manžel

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.2.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Judith Light 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Judith Light - herečka

se narodila 9.2.1949 ve městě Trenton, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Judith Light

Dnes se narodili
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Judith Light
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
20°25’
 
LunaLuna:
Blíženci
28°04’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
6°28’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
3°54’
 
MarsMars:
Vodnář
28°13’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
19°19’
 
SaturnSaturn:
Panna
3°46’
R
UranUran:
Blíženci
26°45’
R
NeptunNeptun:
Váhy
15°00’
R
PlutoPluto:
Lev
15°15’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°20’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
22°41’
 
CheirónCheirón:
Střelec
7°45’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
9xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) herec

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) umělec, malíř a sochař popartu

Česká republika Jiří Krytinář
(*1947 - 2015) nejmenší český herec s výškou 124 cm

Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) kreslíř, ilustrátor, umělec, autor komiksů, tvůrce postav Addamsovy rodiny

Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) vynálezce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »