Julie Benz wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julie Benz
(Julie M. Benz)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Pittsburgh, Pensylvánie
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herečka

Julie Benz - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
1.5.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julie Benz 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Julie Benz
datum narození 1.5.1972
(herečka, instagram)

Julie Benz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Training Day
(2015) - Life on the Line
(2015) - Charming Christmas
(2015) - Circle
(2015) - Havenhurst
(2014) - Supremacy
(2014) - Sole Custody
(2013) - Taken: The Search for Sophie Parker
(2013) - Defiance (TV seriál)
(2012) - Syfy 20th Anniversary Special
(2011) - Soudcova žena
(2011) - Muž s posláním (TV seriál)
(2011) - Answers to Nothing
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - V ložnicích
(2010) - Taková nenormální rodinka (TV seriál)
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Tattoos: A Scarred History
(2009) - Pokrevní bratři 2
(2009) - Kidnapping Caitlynn
(2009) - Held Hostage
(2009) - Čisté víno
(2008) - Film o filmu: Rambo: Do pekla a zpět
(2008) - Saw 5
(2008) - Rambo: Do pekla a zpět
(2008) - Kat: Válečná zóna
(2007) - Chelsea Lately
(2006) - The Making of 'Kill Your Darlings'
(2006) - Okruh přátel
(2006) - Kill Your Darlings
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - 8MM 2
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Lackawanna blues
(2005) - Kobylky nesou smrt
(2005) - Bad Girls from Valley High
(2004) - Darla: Deliver Us from Evil
(2004) - 'Angel': Season 3 Overview
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Jezdkyně
(2003) - 'Angel': Season 2 Overview
(2003) - Svádění (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - The Midget Stays in the Picture
(2003) - Král džungle 2
(2003) - Detektív (TV seriál)
(2002) - 'Buffy': Season 2 Overview
(2002) - Uneseni (TV seriál)
(2002) - She Spies (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Glory Days (TV seriál)
(2001) - Bratři
(2000) - Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
(2000) - Satanova vyšší dívčí
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Roswell (TV seriál)
(1999) - Payne (TV seriál)
(1999) - Dirt Merchant
(1999) - Ďábelská hra
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1998) - Ask Harriet (TV seriál)
(1997) - A Walton Easter
(1997) - Rande
(1997) - Lepší už to nebude
(1997) - Fame L.A. (TV seriál)
(1997) - Darkdrive
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1996) - Srdce na vlnách
(1995) - The Single Guy (TV seriál)
(1995) - Empire
(1995) - Crosstown Traffic
(1995) - The Barefoot Executive
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1991) - Hi Honey, I'm Home (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Dvě ďábelské oči
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
Julie Benz - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1957) John Kassir - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1946) Sylvester Stallone (fáma)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.5.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julie Benz 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julie Benz - herečka

se narodila 1.5.1972 ve městě Pittsburgh, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julie Benz

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Julie Benz
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
11°12’
 
LunaLuna:
Střelec
13°40’
 
MerkurMerkur:
Beran
14°31’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
24°19’
 
MarsMars:
Blíženci
22°54’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
8°15’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
6°09’
 
UranUran:
Váhy
15°14’
R
NeptunNeptun:
Střelec
4°30’
R
PlutoPluto:
Panna
29°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
0°11’
R
Černá LunaLilith:
Štír
7°32’
 
CheirónCheirón:
Beran
14°54’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »