Julie Brown wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julie Brown
(Julie Ann Brown)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herečka, scénáristka

Julie Brown - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
31.8.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julie Brown 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Julie Brown
datum narození 31.8.1954
(herečka, scénáristka, instagram)

Julie Brown - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 30 Years of Dark Seduction
(2015) - Mothers of the Bride
(2013) - My Santa
(2013) - Gutsy Frog
(2013) - From Here! On OUT (TV seriál)
(2012) - TMI Hollywood
(2010) - The Wish List
(2010) - Melissa a Joey (TV seriál)
(2009) - RuPaul's Drag Race
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Big Time Rush (TV seriál)
(2008) - Camp Rock
(2007) - Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
(2007) - Frajeři v krabici
(2006) - Disney 365
(2006) - Fat Rose and Squeaky
(2002) - The Trip
(2002) - Jako Mike
(2002) - Family Affair (TV seriál)
(2002) - Elise: Mere Mortal
(2001) - Size 'Em Up
(2001) - Paradise Falls (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2000) - Strip Mall (TV seriál)
(2000) - Pekelná jízda
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Wakko's Wish
(1999) - Datel Woody (TV seriál)
(1998) - Alien Avengers II
(1997) - Plump Fiction
(1996) - The Daily Show
(1996) - Tracey Takes On... (TV seriál)
(1996) - Quack Pack (TV seriál)
(1995) - Zlatá klec (TV seriál)
(1995) - Out There
(1995) - Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1995) - Goofy na výletě
(1995) - Bezmocná
(1994) - Attack of the 5 Ft.2 Women
(1994) - Aladinova dobrodružství (TV seriál)
(1993) - The Mal Pope Show
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Animáci (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Tikot
(1992) - Medusa: Dare to Be Truthful
(1992) - Klaun Shakes
(1992) - The Edge (TV seriál)
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - Dr. Demento 20th Anniversary Collection
(1991) - Časovaná bomba
(1990) - The Spirit of '76
(1990) - Get a Life (TV seriál)
(1990) - Drobečkové (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1988) - Příšery (TV seriál)
(1988) - Pozemšťanky jsou lehce k mání
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1987) - Remote Control
(1985) - Policejní akademie 2
(1983) - We Got It Made (TV seriál)
(1983) - Vrah se nikdy nemýlí
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Buffalo Bill (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1981) - Malá, menší, ještě menší
(1981) - Krvavé narozeniny
(1980) - Vždycky zvítězit
(1976) - Laverne & Shirley (TV seriál)
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1974) - Happy Days (TV seriál)

Julie Brown - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Julie Brown - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.8.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julie Brown 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julie Brown - herečka, scénáristka

se narodila 31.8.1954 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julie Brown

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Julie Brown
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
7°32’
 
LunaLuna:
Váhy
12°35’
 
MerkurMerkur:
Panna
16°32’
 
VenušeVenuše:
Váhy
23°38’
 
MarsMars:
Kozoroh
2°27’
 
JupiterJupiter:
Rak
21°35’
 
SaturnSaturn:
Štír
5°03’
 
UranUran:
Rak
25°59’
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°07’
 
PlutoPluto:
Lev
25°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°54’
R
Černá LunaLilith:
Štír
8°43’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°38’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »