Julie Harris wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julie Harris
(Julie Anne Harris)

Pohlaví:
Žena
Narození:
2.12. 1925 - 07:00h
Místo:
Grosse Pointe Park, Michigan
Země:
Věk:
† 87 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Julie Harris - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
2.12.1925 - 07:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.12.1925 - 12:00  
US, Grosse Pointe Park:
42°23' s.š., 82°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julie Harris 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Julie Harris
datum narození 2.12.1925
(herečka, instagram)

Julie Harris - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Strážce majáku
(2008) - Zlatí chlapci
(2006) - Návrat domů
(2005) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(2005) - James Dean: Forever Young
(2005) - East of Eden: Art in Search of Life
(2005) - Character Studies (TV seriál)
(2003) - Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
(2002) - Loaded Gun: Life and Death and Dickinson
(1999) - Not for Ourselves Alone: The Story of Elizabeth Cady Stanton & Susan B. Anthony (TV seriál)
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1999) - Love Is Strange
(1999) - Až najdu domov
(1998) - Frank Lloyd Wright
(1998) - Passaggio per il paradiso
(1997) - Špatné způsoby
(1997) - Ellen Foster
(1996) - The West (TV seriál)
(1996) - Ruth Orkin: Frames of Life
(1996) - James Dean: A Portrait
(1996) - Vánoční strom
(1996) - Hry lásky
(1995) - Tajnosti
(1995) - Lucifer's Child
(1995) - Little Surprises
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - Scarlett (TV seriál)
(1994) - Jednou o Vánocích
(1993) - The Knots Landing Block Party
(1993) - They've Taken Our Children: The Chowchilla Kidnapping
(1993) - Temná polovina
(1993) - Když láska zabíjí
(1992) - Promiň, jsi ženatý!
(1990) - The Civil War (TV seriál)
(1989) - Chodím se ženatým mužem
(1988) - The Congress
(1988) - Žena, kterou miloval
(1988) - Vánoční společnice
(1988) - Příliš hezké, než aby to byla pravda
(1988) - Gorily v mlze
(1986) - NBC 60th Anniversary Celebration
(1986) - Louskáček
(1986) - Androidy
(1985) - Vlna zločinu
(1983) - Brontë
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - Night of 100 Stars
(1981) - Brooklyn Bridge
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - The Gift
(1979) - The Bell Jar
(1979) - Backstairs at the White House (TV seriál)
(1978) - Stubby Pringle's Christmas
(1976) - Pouť zatracených
(1976) - The Last of Mrs. Lincoln
(1976) - The Belle of Amherst
(1975) - Útočiště
(1975) - The Family Holvak (TV seriál)
(1974) - The Greatest Gift
(1973) - Thicker Than Water (TV seriál)
(1973) - The Evil Touch (TV seriál)
(1973) - Columbo: To je vražda, řeklo portské
(1972) - Home for the Holidays
(1971) - Tarzan and the Perils of Charity Jones
(1970) - The People Next Door
(1970) - The House on Greenapple Road
(1970) - Allan nebo jeho sestra
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Joan Rivers Show
(1968) - Tarzan and the Four O'Clock Army
(1968) - The Split
(1968) - Journey to the Unknown (TV seriál)
(1968) - Journey Into Midnight
(1967) - Páv se zlatým okem
(1966) - Teď už jsi velký chlapec
(1966) - Tarzan (TV seriál)
(1966) - Harper
(1964) - The Holy Terror
(1964) - Hamlet
(1963) - Strašení
(1963) - Pygmalion
(1962) - The 14th Annual Primetime Emmy Awards
(1962) - Girl Talk
(1962) - Requiem for a Heavyweight
(1961) - Victoria Regina
(1961) - The Heiress
(1961) - The Power and the Glory
(1959) - A Doll's House
(1958) - Sally's Irish Rogue
(1957) - The Truth About Women
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - The Lark
(1956) - The Good Fairy
(1955) - A Wind from the South
(1955) - Na východ od ráje
(1955) - I Am a Camera
(1952) - The Member of the Wedding
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.12.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julie Harris 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julie Harris - herečka

se narodila 2.12.1925 ve městě Grosse Pointe Park, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julie Harris

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Julie Harris
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
9°48’
1
 
LunaLuna:
Rak
4°25’
8
 
MerkurMerkur:
Střelec
27°10’
1
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
26°57’
2
 
MarsMars:
Štír
12°39’
12
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
22°24’
2
 
SaturnSaturn:
Štír
19°40’
12
 
UranUran:
Ryby
21°33’
4
 
NeptunNeptun:
Lev
24°47’
9
R
PlutoPluto:
Rak
14°19’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
27°51’
8
R
Černá LunaLilith:
Lev
8°56’
8
 
CheirónCheirón:
Beran
24°16’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
5°46’
5
Domy:
Střelec
0°23’
Blíženci
0°23’
2:
Kozoroh
2°09’
8:
Rak
2°09’
3:
Vodnář
9°45’
9:
Lev
9°45’
Ryby
16°49’
Panna
16°49’
5:
Beran
17°09’
Váhy
17°09’
6:
Býk
10°49’
Štír
10°49’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
23°36’
11
Slun./Luna:
Panna
22°06’
10


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »