Juliet Mills wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Juliet Mills
(Juliet Maryon Mills)

Pohlaví:
Žena
Narození:
21.11. 1941 - 22:45h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
79 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 2
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Juliet Mills - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
21.11.1941 - 22:45  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.11.1941 - 21:45  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Juliet Mills 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Juliet Mills
datum narození 21.11.1941
(herečka, instagram)

Juliet Mills - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Lucky Stiff
(2014) - Láska po anglicku
(2013) - From Here! On OUT (TV seriál)
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2008) - Čtyři roční období (TV seriál)
(2006) - Život v buši (TV seriál)
(2003) - World Poker Tour
(2002) - SoapTalk
(2000) - Sir John Mills' Moving Memories
(1999) - Passions (TV seriál)
(1999) - Jiná láska
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Air America (TV seriál)
(1993) - Cizinec v zrcadle
(1992) - Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase
(1992) - Columbo: Není čas na umírání
(1990) - Noc lišky
(1989) - Dokud se nesejdeme (TV seriál)
(1988) - Příšery (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - The Law and Harry McGraw (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - The Cracker Factory
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - That's Carry On!
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - Barnaby and Me
(1977) - Alexander: The Other Side of Dawn
(1976) - Once an Eagle (TV seriál)
(1976) - Gibbsville (TV seriál)
(1976) - Druhá moc
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Medical Story (TV seriál)
(1975) - Matt Helm (TV seriál)
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1975) - Demon, Demon
(1974) - Volání divočiny (TV seriál)
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Chi sei?
(1973) - Match Game 73
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1973) - Racek Jonathan Livingston
(1973) - Letters from Three Lovers
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1972) - The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
(1972) - Nebožtíci přejí lásce
(1972) - The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
(1971) - She Stoops to Conquer
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Nanny and the Professor (TV seriál)
(1970) - The Challengers
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1968) - The Morecambe & Wise Show
(1968) - Wedding of the Doll
(1968) - Mr. Dickens of London
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - Wings of Fire
(1967) - The Revenue Men (TV seriál)
(1967) - Coronet Blue (TV seriál)
(1966) - Záchrana vzácného plemene
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - A Man Called Shenandoah (TV seriál)
(1964) - 12 O'Clock High (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Sherlock Holmes (TV seriál)
(1963) - Nurse on Wheels
(1963) - Carry On Jack
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - Twice Round the Daffodils
(1962) - Man of the World (TV seriál)
(1962) - It Happened Like This (TV seriál)
(1961) - No My Darling Daughter
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - Mrs. Miniver
(1949) - The History of Mr. Polly
(1947) - Vražedné pochybnosti
(1947) - Jak vzpomínáme
(1942) - Moře, náš osud
Juliet Mills - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1959) Maxwell Caulfield - manžel

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.11.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Juliet Mills 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Juliet Mills - herečka

se narodila 21.11.1941 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Juliet Mills

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919) herečka

Česká republika Lenka Kořínková
(*1956) herečka

Spojené státy Jon Bon Jovi
(*1962) herec, zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Velká Británie Daniel Craig
(*1968) herec

Spojené státy Lou Reed
(*1942) zpěvák, skladatel, kytarista, básník


Juliet Mills
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
29°12’
4
 
LunaLuna:
Kozoroh
10°14’
5
 
MerkurMerkur:
Štír
13°00’
4
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
16°23’
6
 
MarsMars:
Beran
11°55’
9
 
JupiterJupiter:
Blíženci
18°35’
11
R
SaturnSaturn:
Býk
24°43’
10
R
UranUran:
Býk
28°17’
10
R
NeptunNeptun:
Panna
29°25’
3
 
PlutoPluto:
Lev
5°44’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°57’
2
R
Černá LunaLilith:
Býk
28°46’
10
 
CheirónCheirón:
Lev
14°32’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
4°29’
11
Domy:
Lev
15°31’
Vodnář
15°31’
2:
Panna
3°25’
8:
Ryby
3°25’
3:
Panna
26°50’
9:
Ryby
26°50’
Váhy
28°36’
Beran
28°36’
5:
Střelec
8°20’
Blíženci
8°20’
6:
Kozoroh
16°06’
Rak
16°06’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
7xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
22°03’
11
Slun./Luna:
Střelec
19°43’
5


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Miranda Richardson
(*1958) herečka

Spojené státy Jean Harlow
(*1911) herečka

Spojené státy Jessica Biel
(*1982) herečka, zpěvačka, modelka

Rusko Vladimír Železný
(*1945) žurnalista, politik, podnikatel, europoslanec

Velká Británie Gia Scala
(*1934) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Serge Gainsbourg
(*1928 - 1991) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Spojené státy Lyle Talbot
(*1902 - 1996) herec

Itálie císař František ll.
(*1768 - 1835) český a uherský král, římský a rakouský císař

Rusko car Mikuláš I. Pavlovič
(*1796 - 1855) král, car

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928 - 1982) spisovatel sci-fi, esejista, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »