Juraj Herz wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Juraj Herz

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kežmarok
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Juraj Herz - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
4.9.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Juraj Herz 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Juraj Herz
datum narození 4.9.1934
(režisér, herec, instagram)

Juraj Herz - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Juraj Herz - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Juraj Herz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - ASAP (TV pořad)
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Tajemství Rudolfa Hrušínského
(2015) - Cesta do Říma
(2014) - Súrodenci
(2014) - Elia Cmíral: part 1
(2014) - Československý filmový zázrak (TV seriál)
(2014) - Slovensko 2.0
(2013) - Artefakta
(2012) - Hodné pohádky nemám rád
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Vůně kávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - 25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna
(2010) - Film o filmu: Habermannův mlýn
(2009) - 13. komnata Andyho Hryce
(2009) - Zlatá šedesátá (TV seriál)
(2009) - Ilínek
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Film o filmu: Petrolejové lampy
(2007) - Klubáci a školáci
(2006) - 13. komnata Dušana Kleina
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1999) - Věšák
(1999) - Petr Hapka
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka
(1998) - Na plovárně
(1997) - Úsměvy
(1996) - Festivalové vteřiny
(1994) - Gala Borisa Filana
(1993) - Hloupá Augustina
(1993) - Císařovy nové šaty
(1987) - Gagman (TV seriál)
(1986) - Přezůvky štěstí
(1981) - Upír z Feratu
(1981) - Buldoci a třešně
(1979) - Křehké vztahy
(1978) - Deváté srdce
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Holka na zabití
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1970) - Psíčci lorda Carltona
(1970) - Fantom operety (TV seriál)
(1968) - Kulhavý ďábel
(1968) - Byt
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - Dýmky
(1965) - Volejte Martina
(1965) - Obchod na korze
(1964) - Limonádový Joe aneb Koňská opera
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1963) - Oliver Twist (hudební videoklip)
(1962) - Transport z ráje
(1962) - Ticho, ticho, ticho
(1962) - Neschovávejte se, když prší
(1961) - Každá koruna dobrá
Juraj Herz - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1960) Tereza Pokorná-Herzová - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1964) Martina Hudečková

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.9.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Juraj Herz 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Juraj Herz - režisér, herec

se narodil 4.9.1934 ve městě Kežmarok
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Juraj Herz

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Juraj Herz
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
11°15’
 
LunaLuna:
Rak
21°53’
 
MerkurMerkur:
Panna
19°39’
 
VenušeVenuše:
Lev
21°48’
 
MarsMars:
Lev
3°08’
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°31’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
23°33’
R
UranUran:
Býk
1°08’
R
NeptunNeptun:
Panna
12°05’
 
PlutoPluto:
Rak
25°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
8°31’
R
Černá LunaLilith:
Lev
5°16’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
9°51’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »