Karol Spišák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karol Spišák

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bratislava
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Karol Spišák - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.8.1941 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karol Spišák 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Karol Spišák
datum narození 17.8.1941
(herec, režisér, instagram)

Karol Spišák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Muzika
(2004) - Kocúr v čižmách
(2003) - Bloodlines
(1998) - Opojenie z premeny
(1996) - Matúš
(1995) - Tajomstvo šťastia
(1995) - Advent
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1993) - Slepý Geronimo a jeho brat
(1992) - O troch točkách
(1991) - Diabol vo Francúzsku
(1990) - Hovoriť na Silvestra pravdu
(1989) - V meste plnom dáždnikov
(1988) - Štek
(1988) - Príživník
(1988) - Medzi nebom a zemou
(1987) - Úsmev diabla
(1987) - Tristotridsaťtri strieborných prepelíc
(1987) - Stará cihelna (TV seriál)
(1986) - Zakázané uvoľnenie
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Guľaté tajomstvo
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)
(1985) - Slané cukríky
(1985) - Praženica
(1985) - Ozveny
(1985) - Môj medvedík Móric (TV seriál)
(1985) - Hĺbkový rekord
(1984) - Tajomný ostrov (TV seriál)
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Neobzeraj sa a bež
(1984) - Loktibrada
(1984) - Ján Literát
(1983) - Zbohom, sladké driemoty
(1983) - Tam je hviezda Sírius
(1983) - Pozadie
(1983) - Pozadí
(1983) - Kľúče od mesta
(1983) - Deravé vrecko
(1982) - Zlatá panna a prekliaty brat
(1982) - Zimný semester
(1982) - Tušenie
(1982) - Pomocník
(1982) - Pavilón šeliem
(1982) - Kočka
(1981) - Služobná cesta
(1981) - Malé zlaté slnko
(1981) - Kosenie jastrabej lúky
(1980) - More v kvapke vody
(1980) - Citová výchova jednej Dáše
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1978) - Deti z tehlového dvora
(1977) - Dvere dokorán
(1977) - Biela stužka v tvojich vlasoch
(1975) - Život na úteku
(1974) - Kronika
(1973) - Cena života
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
(1969) - Od štvrtka do zmŕtvychvstania
(1968) - Malá anketa
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1965) - Šerif za mrežami
(1965) - Nylonový mesiac
(1965) - Neprebudený
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Kým sa skončí táto noc
(1964) - Slnečný kúpeľ
(1964) - Sám vojak v poli
(1964) - Prípad pre obhajcu
(1964) - Každý týždeň sedem dní
(1963) - Kto si bez viny

Karol Spišák - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.8.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karol Spišák 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karol Spišák - herec, režisér

se narodil 17.8.1941 ve městě Bratislava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karol Spišák

Dnes se narodili
Velká Británie Jean Simmons
(*1929) herečka

Spojené státy Norman Mailer
(*1923) scénárista, spisovatel, novinář

Spojené státy Justin Timberlake
(*1981) herec, zpěvák, textař, tanečník

Rakousko Franz Schubert
(*1797) hudební skladatel

Německo Theodor Heuss
(*1884) německý politik a první prezident SRN


Karol Spišák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
24°10’
 
LunaLuna:
Blíženci
20°58’
 
MerkurMerkur:
Lev
22°34’
 
VenušeVenuše:
Panna
25°46’
 
MarsMars:
Beran
20°55’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
17°03’
 
SaturnSaturn:
Býk
28°01’
 
UranUran:
Blíženci
0°11’
 
NeptunNeptun:
Panna
26°12’
 
PlutoPluto:
Lev
4°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°04’
R
Černá LunaLilith:
Býk
18°00’
 
CheirónCheirón:
Lev
7°11’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Clark Gable
(*1901) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Brandon Lee
(*1965) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Velká Británie Terry Jones
(*1942) herec, režisér, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Marie Majerová
(*1882) spisovatelka, novinářka

Rusko Boris Jelcin
(*1931) prezident ruské federace


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlasta Burian
(*1891 - 1962) herec, divadelní ředitel, sportovec

Česká republika Ladislav Štaidl
(*1945 - 2021) zpěvák, hudebník, kytarista, pianista

Velká Británie John Galsworthy
(*1867 - 1933) dramatik, prozaik

Francie Henri Bertrand
(*1773 - 1844) francouzský generál, maršál císařského paláce

Slovensko Andrej Hryc
(*1949 - 2021) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »