Kate Ashfield wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kate Ashfield

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Lancashire
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herečka

Kate Ashfield - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.5.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kate Ashfield 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Kate Ashfield
datum narození 28.5.1972
(herečka, instagram)

Kate Ashfield - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Welcome Home
(2015) - Tajnosti a lži (TV seriál)
(2015) - Party Pieces
(2015) - Hangman
(2014) - Rozpad
(2014) - Counting Backwards
(2013) - Nymfomanka, část II.
(2013) - Nymfomanka, část I.
(2013) - Cesta za snem
(2012) - When the Lights Went Out
(2012) - Line of Duty (TV seriál)
(2012) - The Kidnap Diaries
(2012) - Byzantium
(2011) - 7lives
(2011) - 3 fois 20 ans
(2011) - United
(2010) - Moji bratři
(2010) - Kid
(2010) - Hercule Poirot: Tragédie o třech jednáních
(2009) - War School
(2009) - Kolize (TV seriál)
(2009) - Deník Anny Frankové (TV seriál)
(2008) - 10 dní do války (TV seriál)
(2008) - Never Better (TV seriál)
(2008) - Masterpiece Contemporary (TV seriál)
(2007) - Talk to Me (TV seriál)
(2007) - Pekař
(2006) - Tsunami: Následky
(2006) - Random Quest
(2005) - The Trouble with Men and Women
(2005) - Secret Smile
(2005) - Dohazovač
(2004) - Šmejdi
(2004) - Soumrak mrtvých
(2004) - Padělatelé
(2003) - Zabít Hitlera
(2003) - This Little Life
(2003) - Pollyanna
(2003) - Perfect
(2003) - Collusion
(2002) - Zamilovaný gigolo
(2002) - Pure
(2002) - Crime and Punishment
(2001) - Zkurvená existence
(2001) - Zatracená noční dřina
(2001) - Sweetnightgoodheart
(2001) - Osudové rozhodnutí
(2001) - One Eyed Jacques
(2000) - Život v hrsti
(2000) - Storm Damage
(2000) - Podvojné účetnictví Christie Malryho
(2000) - A Many Splintered Thing (TV seriál)
(1999) - Velký blázinec v malém hotelu
(1999) - Válečná zóna
(1999) - Please!
(1999) - The Man
(1999) - Love in the 21st Century (TV seriál)
(1999) - Daleká cesta za domovem (TV seriál)
(1998) - A Many Splintered Thing
(1994) - Princezna Caraboo
(1991) - Soldier Soldier (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.5.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kate Ashfield 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kate Ashfield - herečka

se narodila 28.5.1972 ve městě Lancashire, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kate Ashfield

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Kate Ashfield
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
7°14’
 
LunaLuna:
Střelec
10°42’
 
MerkurMerkur:
Býk
28°21’
 
VenušeVenuše:
Rak
4°42’
R
MarsMars:
Rak
10°11’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
6°38’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
9°35’
 
UranUran:
Váhy
14°26’
R
NeptunNeptun:
Střelec
3°47’
R
PlutoPluto:
Panna
29°20’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
28°46’
R
Černá LunaLilith:
Štír
10°33’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°12’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »