Kate Walsh wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kate Walsh
(Kathleen Erin Walsh)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
San José, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka

Kate Walsh - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.10.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kate Walsh 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Kate Walsh
datum narození 13.10.1967
(herečka, instagram)

Kate Walsh - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Felt
(2015) - Everything Carries Me to You
(2015) - Any Day
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - Staten Island Summer
(2014) - Just Before I Go
(2014) - The Hotwives of Orlando (TV seriál)
(2014) - Fargo (TV seriál)
(2014) - Bad Judge (TV seriál)
(2013) - Scary Movie 5
(2013) - Full Circle (TV seriál)
(2012) - Bethenny
(2012) - Charlieho malá tajemství
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Comedy Central Roast of Charlie Sheen
(2011) - Angels Crest
(2010) - Humanity's Last Line of Defense
(2010) - Legie
(2010) - Funny or Die uvádí... (TV seriál)
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - One Way to Valhalla
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - Upright Citizens Brigade: Asssscat
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Grey's Anatomy: Every Moment Counts
(2007) - Come Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private Practice
(2006) - The 33rd Annual Daytime Emmy Awards
(2006) - Veritas - princ pravdy
(2005) - Zelená je tráva
(2005) - Moje krásná čarodějka
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Bobby Cannon
(2005) - Agentura bez rizika (TV seriál)
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
(2004) - Když se setmí
(2004) - Joint Custody (TV seriál)
(2004) - Chlapi sobě (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Pod toskánským sluncem
(2003) - Karen Sisco (TV seriál)
(2002) - Anatomy of a Breakup
(2001) - Utrpení ženatého muže (TV seriál)
(2000) - Uprchlík (TV seriál)
(2000) - Otec rodiny
(2000) - The Only Living Boy in New York
(2000) - Cursed (TV seriál)
(1999) - Turks (TV seriál)
(1999) - The Norm Show (TV seriál)
(1999) - The Mike O'Malley Show (TV seriál)
(1998) - Three Below Zero
(1998) - Peppermills
(1998) - Heaven
(1998) - Bůžek lásky (TV seriál)
(1997) - Night of the Lawyers
(1996) - Swift Justice (TV seriál)
(1996) - Propast
(1996) - Henry: Portrait of a Serial Killer, Part 2
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.10.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kate Walsh 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kate Walsh - herečka

se narodila 13.10.1967 ve městě San José, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kate Walsh

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Kate Walsh
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
19°27’
 
LunaLuna:
Vodnář
25°01’
 
MerkurMerkur:
Štír
14°09’
 
VenušeVenuše:
Panna
6°24’
 
MarsMars:
Střelec
23°02’
 
JupiterJupiter:
Lev
28°59’
 
SaturnSaturn:
Beran
8°11’
R
UranUran:
Panna
26°22’
 
NeptunNeptun:
Štír
22°50’
 
PlutoPluto:
Panna
21°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°12’
R
Černá LunaLilith:
Býk
2°20’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°32’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »