Kathy Griffin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kathy Griffin
(Kathleen Mary Griffin)

Pohlaví:
Žena
Narození:
4.11. 1960 - 06:00h
Místo:
Oak Park, Illinois
Země:
Věk:
60 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Kathy Griffin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
4.11.1960 - 06:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.11.1960 - 12:00  
US, Oak Park:
41°53' s.š., 87°47' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kathy Griffin 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Kathy Griffin
datum narození 4.11.1960
(herečka, instagram)

Kathy Griffin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Being Canadian
(2014) - The 41st Annual Daytime Emmy Awards
(2014) - John Oliver: Co týden dal a vzal
(2013) - The 40th Annual Daytime Emmy Awards
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Kathy Griffin: Calm Down Gurrl
(2013) - Why We Laugh: Funny Women
(2013) - Moms Mabley: I Got Somethin' to Tell You
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Kathy Griffin: 50 & Not Pregnant
(2011) - Kathy Griffin: Tired Hooker
(2011) - Mupeti
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - The Green Room with Paul Provenza
(2010) - Conan
(2010) - Když mně bylo 17 (TV seriál)
(2010) - Joan Rivers: A Piece of Work
(2010) - A Bundle of Sticks
(2010) - Shrek: Zvonec a konec
(2010) - Sammyho dobrodružství 3D
(2010) - Obhájci (TV seriál)
(2009) - Watch What Happens: Live
(2009) - Lopez Tonight
(2009) - Comedy Central Roast of Joan Rivers
(2009) - VH1 Divas Live 2009
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Smetánka (TV seriál)
(2007) - In Search of Puppy Love
(2007) - Hollywood Lives (TV seriál)
(2006) - Vegas Baby
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Kathy Griffin: My Life on the D-List
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - 100% blond
(2005) - Ztroskotaná láska
(2005) - Malá vada na kráse
(2005) - Dinotopie: Výprava za kamenem Slunce
(2004) - Fashion News Live
(2004) - The Apprentice
(2004) - Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The New Tom Green Show
(2003) - Last Comic Standing
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Stripperella (TV seriál)
(2003) - Spiderman (TV seriál)
(2003) - Beethoven 5
(2002) - SoapTalk
(2002) - Mornings with Kerri-Anne
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Fashion Police
(2002) - The Anna Nicole Show
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2002) - Half & Half (TV seriál)
(2002) - Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
(2001) - The Andy Dick Show
(2001) - On Edge
(2001) - The Chris Isaak Show (TV seriál)
(2000) - Eminem: The Real Slim Shady (hudební videoklip)
(2000) - Eminem: E (hudební videoklip)
(2000) - The Teen Choice Awards 2000
(2000) - Praktikantka
(2000) - Lev ze Země Oz
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Enemies of Laughter
(2000) - A Diva's Christmas Carol
(1999) - The Man Show
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The Martin Short Show
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Muppeti z vesmíru
(1999) - Dill Scallion
(1999) - Dilbert (TV seriál)
(1999) - Can't Stop Dancing
(1998) - Whose Line Is It Anyway?
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Hollywood Squares
(1997) - The View
(1997) - Who's the Caboose?
(1997) - Trojská válka
(1997) - Courting Courtney
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Saturday Night Special
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Cable Guy
(1995) - MADtv
(1995) - Pošukové (TV seriál)
(1995) - Partners (TV seriál)
(1995) - Ned a Stacey (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1995) - Čtyři pokoje
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1995) - Big News
(1995) - The Barefoot Executive
(1994) - Howard Stern
(1994) - Pulp Fiction: Historky z podsvětí
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - It's Pat
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Medusa: Dare to Be Truthful
(1992) - Klaun Shakes
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Nenarozený
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - On the Television
(1990) - Fórky a vtípky
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

Kathy Griffin - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Kathy Griffin - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.11.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kathy Griffin 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kathy Griffin - herečka

se narodila 4.11.1960 ve městě Oak Park, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kathy Griffin

Dnes se narodili
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Kathy Griffin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
12°04’
1
 
LunaLuna:
Býk
23°50’
7
 
MerkurMerkur:
Štír
19°20’
1
R
VenušeVenuše:
Střelec
16°48’
2
 
MarsMars:
Rak
16°56’
9
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
1°40’
2
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
13°45’
3
 
UranUran:
Lev
25°28’
10
 
NeptunNeptun:
Štír
8°59’
1
 
PlutoPluto:
Panna
7°48’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°23’
10
R
Černá LunaLilith:
Rak
20°10’
9
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°24’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
24°04’
6
Domy:
Štír
5°51’
Býk
5°51’
2:
Střelec
4°28’
8:
Blíženci
4°28’
3:
Kozoroh
7°43’
9:
Rak
7°43’
Vodnář
13°28’
Lev
13°28’
5:
Ryby
16°28’
Panna
16°28’
6:
Beran
13°46’
Váhy
13°46’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
24°39’
11
Slun./Luna:
Lev
17°57’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paige O'Hara
(*1956) herečka, zpěvačka

Spojené státy Fred Astaire
(*1899) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Irsko Bono
(*1960) zpěvák

Německo Alfred Jodl
(*1890) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Velká Británie Sid Vicious
(*1957) zpěvák, baskytarista Sex Pistols


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alice Faye
(*1912 - 1998) herečka, zpěvačka

Německo Ulrike Meinhof
(*1934 - 1976) novinářka, levicová aktivistka, teroristka, spoluzakladatelka Frakce Rudé armády

Německo Friedrich von Schiller
(*1759 - 1805) dramatik, básník, prozaik

Česká republika Jana Werichová
(*1935 - 1981) herečka, scénáristka, překladatelka, divadelní asistentka režie

Česká republika Petr Svojtka
(*1946 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »