Kathy Ireland wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kathy Ireland
(Kathleen Marie Ireland)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Santa Barbara, Kalifornie
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herečka, modelka

Kathy Ireland - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.3.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kathy Ireland 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Kathy Ireland
datum narození 20.3.1963
(herečka, modelka, instagram)

Kathy Ireland - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Katie
(2008) - The Wendy Williams Show
(2002) - Intimate Portrait: Kathy Ireland
(2001) - Intimate Portrait: Cindy Williams
(2001) - Tehdy o Vánocích 2
(2001) - Špionky (TV seriál)
(2000) - Cavuto on Business
(2000) - Tehdy o Vánocích
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - For Your Love (TV seriál)
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Labyrint
(1996) - Kolaps
(1996) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1996) - Cosby (TV seriál)
(1995) - The Watcher (TV seriál)
(1995) - Deadly Games (TV seriál)
(1995) - Backfire!
(1994) - Sports Illustrated 1994 Swimsuit Issue Video
(1994) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Bandit: Beauty and the Bandit
(1993) - Sports Illustrated: The 1993 Swimsuit Video
(1993) - Perry Mason: Případ odložených manželek
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1993) - Boy Meets World (TV seriál)
(1993) - Ach, ta láska
(1992) - Sports Illustrated Behind the Scenes: Official Swimsuit Video
(1992) - Nebezpečný ostrov
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Máma a táta zachrání svět
(1992) - Hráč
(1992) - Down the Shore (TV seriál)
(1991) - Nezbytná tvrdost
(1990) - Za pomezní čarou
(1990) - Pan Osud
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Cesta do středu Země
(1988) - BodyShaping (TV seriál)
(1988) - Alien from L.A.
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.3.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kathy Ireland 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kathy Ireland - herečka, modelka

se narodila 20.3.1963 ve městě Santa Barbara, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kathy Ireland

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Kathy Ireland
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
29°09’
 
LunaLuna:
Kozoroh
22°36’
 
MerkurMerkur:
Ryby
19°19’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
18°42’
 
MarsMars:
Lev
5°25’
 
JupiterJupiter:
Ryby
26°28’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
18°56’
 
UranUran:
Panna
2°10’
R
NeptunNeptun:
Štír
15°23’
R
PlutoPluto:
Panna
10°24’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°31’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
26°31’
 
CheirónCheirón:
Ryby
11°39’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »