Katia Tchenko wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Katia Tchenko
(Catherine Kraftschenko)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Versailles
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herečka

Katia Tchenko - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.5.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Katia Tchenko 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Katia Tchenko
datum narození 8.5.1947
(herečka, instagram)

Katia Tchenko - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Smala s'en mêle, La (TV seriál)
(2012) - Nepoužitelní
(2012) - Je retourne chez ma mère
(2011) - Le jour où tout a basculé (TV seriál)
(2008) - Sanglot des anges, Le (TV seriál)
(2008) - Kurýr 3
(2008) - Aïcha (TV seriál)
(2006) - Antonio Vivaldi, un prince à Venise
(2005) - Trois couples en quęte d'orages
(2005) - Confession d'un menteur
(2004) - Ariane Ferry (TV seriál)
(2002) - 72 hodin (TV seriál)
(2001) - Středa, ten šílený den!
(1999) - Wo de yi jiu yi jiu
(1999) - Revient le jour
(1998) - Ronin
(1998) - Madeline
(1992) - Moon and Son (TV seriál)
(1988) - Vivement lundi (TV seriál)
(1987) - Club de rencontres
(1986) - Demain l'amour (TV seriál)
(1985) - Krycí jméno: Smaragd
(1985) - Clémence Aletti (TV seriál)
(1985) - Bulman (TV seriál)
(1985) - Bâton rouge
(1984) - Dovolená snů
(1984) - Disparitions (TV seriál)
(1983) - Mon curé chez les Thaïlandaises
(1983) - L'Emir préfère les blondes
(1983) - C'est facile et ça peut rapporter... 20 ans
(1982) - Servantes iz Malog Mista
(1982) - Qu'est-ce qui fait craquer les filles...
(1982) - Qu'est-ce qui fait courir David?
(1982) - On n'est pas sorti de l'auberge
(1982) - Mon curé chez les nudistes
(1982) - L'académie des 9 (TV seriál)
(1981) - Staline est mort
(1981) - La Double vie de Théophraste Longuet
(1981) - Le Bahut va craquer
(1980) - Petit déjeuner compris (TV seriál)
(1980) - L'Oeil du maître
(1980) - Histoires étranges (TV seriál)
(1980) - Haine
(1980) - Frénésie tzigane
(1980) - Fantômas: L'échafaud magique
(1980) - Fantômas (TV seriál)
(1980) - Ďábelský plán dr. Fu Manchu
(1979) - Gros câlin
(1979) - Et la tendresse ? Bordel !
(1978) - Útěk
(1978) - Sam et Sally (TV seriál)
(1978) - Les Ringards
(1978) - Quatre jours à Paris
(1978) - Médecins de nuit (TV seriál)
(1978) - Madame le juge (TV seriál)
(1978) - L'Horoscope
(1978) - Général... nous voilà!
(1978) - Les Bidasses au pensionnat
(1977) - Stepující stonožka
(1977) - Hra na lásku
(1977) - Drôles de zèbres
(1976) - Valentinova milostná výchova
(1976) - Případný sňatek možný
(1975) - Le Pied!..
(1975) - La Messe dorée
(1975) - Chasse aux hommes, La (TV seriál)
(1975) - Důležité je milovat
(1975) - Blue Jeans
(1974) - Vagabond, Le (TV seriál)
(1974) - Chéri-Bibi (TV seriál)
(1974) - Les Charnelles
(1974) - Histoires insolites (TV seriál)
(1974) - Dvě dívky v jednom pyžamu
(1974) - Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
(1973) - Les Tentations de Marianne
(1973) - Serre-moi contre toi, j'ai besoin de caresses
(1973) - L'Insolent
(1973) - Domovník
(1973) - Alphomega, L' (TV seriál)
(1972) - Pas folle la guêpe
(1972) - Bažanti jedou do Španělska
(1971) - Vrahové pořádku
(1971) - Voyageur des siècles, Le (TV seriál)
(1971) - Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
(1971) - Perverse et docile
(1971) - L'Odeur des fauves
(1971) - Dossier prostitution
(1970) - Promise at Dawn
(1970) - Les Cousines
(1968) - Le Bal des voyous
(1967) - J'ai tué Raspoutine

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.5.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Katia Tchenko 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Katia Tchenko - herečka

se narodila 8.5.1947 ve městě Versailles
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Katia Tchenko

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Katia Tchenko
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
17°03’
 
LunaLuna:
Střelec
24°05’
 
MerkurMerkur:
Býk
8°26’
 
VenušeVenuše:
Beran
16°02’
 
MarsMars:
Beran
20°25’
 
JupiterJupiter:
Štír
23°26’
R
SaturnSaturn:
Lev
3°00’
 
UranUran:
Blíženci
19°51’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°28’
R
PlutoPluto:
Lev
11°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
3°23’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
10°49’
 
CheirónCheirón:
Štír
4°36’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »