Kellie Martin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kellie Martin
(Kellie Noelle Martin)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Riverside, Kalifornie
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herečka

Kellie Martin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.10.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kellie Martin 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Kellie Martin
datum narození 16.10.1975
(herečka, instagram)

Kellie Martin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - So You Said Yes
(2015) - Hello, It's Me
(2015) - Dear Viola
(2014) - Satisfaction (TV seriál)
(2014) - Math Bites (TV seriál)
(2013) - CinemAbility
(2013) - Vánoční ozdoba
(2012) - The Ricki Lake Show
(2012) - Vdaná nevěsta
(2011) - Smooch
(2010) - The Jensen Project
(2007) - Záhadná žena: Rudá mafie
(2007) - Muž z minulosti
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Žiješ jednou, zemřeš dvakrát
(2006) - Záhadná žena: Vykoupení
(2006) - Záhadná žena: Tajemství Divokého západu
(2006) - Záhadná žena: Nemluvně
(2006) - Záhadná žena: Na první pohled
(2005) - Záhadná žena: Zpěv smrti
(2005) - Záhadná žena: Vražda v lázních
(2005) - Záhadná žena: Víkend plný záhad
(2005) - Záhadná žena: Hra
(2005) - Záhadná žena: Fotografie
(2005) - Galaktická brána
(2004) - Open House
(2004) - Co se ještě stalo o Vánocích
(2003) - Záhadná žena
(2003) - Nejhledanější v Malibu
(2002) - Intimate Portrait: Kellie Martin
(2002) - Fiona
(2001) - All You Need
(1999) - The Teen Choice Awards 1999
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - About Sarah
(1997) - Hranice nevinnosti
(1997) - Crisis Center (TV seriál)
(1996) - Tichý úkryt
(1996) - Her Last Chance
(1996) - Breaking Through
(1995) - Láska na ostří nože
(1995) - Her Hidden Truth
(1995) - Goofy na výletě
(1995) - Dětská tvář
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Christy (TV seriál)
(1994) - Christy
(1994) - A Friend to Die For
(1994) - Aladinova dobrodružství (TV seriál)
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Montana Crossroads
(1993) - Matiné
(1991) - Taz-mánie (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka: Panika na Malibu Beach
(1989) - Oddíl z Beverly Hills
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1989) - The Flamingo Kid
(1988) - Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
(1988) - Secret Witness
(1988) - Runaway Ralph
(1988) - Fantastic Max (TV seriál)
(1988) - Doin' Time on Planet Earth
(1987) - Body Slam
(1986) - The Richest Cat in the World
(1986) - Jumpin' Jack Flash
(1986) - Help Wanted: Kids
(1985) - The Canterville Ghost

Kellie Martin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Kellie Martin - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.10.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kellie Martin 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kellie Martin - herečka

se narodila 16.10.1975 ve městě Riverside, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kellie Martin

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Kellie Martin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
22°30’
 
LunaLuna:
Ryby
12°03’
 
MerkurMerkur:
Váhy
9°25’
R
VenušeVenuše:
Panna
8°02’
 
MarsMars:
Blíženci
29°46’
 
JupiterJupiter:
Beran
19°15’
R
SaturnSaturn:
Lev
2°11’
 
UranUran:
Štír
2°10’
 
NeptunNeptun:
Střelec
9°50’
 
PlutoPluto:
Váhy
9°39’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°19’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
28°19’
 
CheirónCheirón:
Beran
26°00’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »