Kelly Ripa wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kelly Ripa
(Kelly Maria Ripa)

Pohlaví:
Žena
Narození:
2.10. 1970 - 05:23h
Místo:
Stratford, New Jersey
Země:
Věk:
51 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 2
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Kelly Ripa - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Craft (A)
Datum narození a čas (místní čas):
2.10.1970 - 05:23  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.10.1970 - 09:23  
US, Stratford:
39°50' s.š., 75°1' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kelly Ripa 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Kelly Ripa
datum narození 2.10.1970
(herečka, instagram)

Kelly Ripa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Oscar's Red Carpet 2015
(2015) - Best Time Ever with Neil Patrick Harris
(2014) - WWE Tribute to the Troops
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Sharknado 2
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - 10th Annual TV Land Awards
(2012) - Katie
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2010) - The Marriage Ref
(2009) - Watch What Happens: Live
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2008) - Delgo
(2008) - Cesta na Měsíc 3D
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Fashion News Live
(2003) - The 30th Annual Daytime Emmy Awards
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Pohřešovaní (TV seriál)
(2003) - Kim Possible: Problém s časem
(2003) - Kačer Dodgers (TV seriál)
(2003) - Hope & Faith (TV seriál)
(2003) - Batman: Záhada Batwoman
(2002) - The 29th Annual Daytime Emmy Awards
(2002) - The Anna Nicole Show
(2001) - The 28th Annual Daytime Emmy Awards
(2001) - Someone to Love
(2000) - The 27th Annual Daytime Emmy Awards
(2000) - Ed (TV seriál)
(1999) - The 26th Annual Daytime Emmy Awards
(1999) - The Stand-In
(1999) - The Parkers (TV seriál)
(1997) - The View
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Marvinův pokoj
(1994) - 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration
(1993) - The 20th Annual Daytime Emmy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1978) - 20/20
(1975) - Saturday Night Live
(1970) - All My Children (TV seriál)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.10.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kelly Ripa 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kelly Ripa - herečka

se narodila 2.10.1970 ve městě Stratford, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kelly Ripa

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Kelly Ripa
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
8°46’
1
 
LunaLuna:
Váhy
28°51’
2
 
MerkurMerkur:
Panna
21°44’
1
 
VenušeVenuše:
Štír
19°31’
3
 
MarsMars:
Panna
18°32’
12
 
JupiterJupiter:
Štír
8°20’
2
 
SaturnSaturn:
Býk
21°56’
9
R
UranUran:
Váhy
9°09’
1
 
NeptunNeptun:
Štír
28°51’
3
 
PlutoPluto:
Panna
27°39’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°45’
6
R
Černá LunaLilith:
Panna
3°12’
12
 
CheirónCheirón:
Beran
8°03’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
29°02’
12
Domy:
Panna
19°08’
Ryby
19°08’
2:
Váhy
14°23’
8:
Beran
14°23’
3:
Štír
14°13’
9:
Býk
14°13’
Střelec
17°30’
Blíženci
17°30’
5:
Kozoroh
21°11’
Rak
21°11’
6:
Vodnář
22°08’
Lev
22°08’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
6xZeměZemě
7xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
3°19’
11
Slun./Luna:
Váhy
18°48’
2


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »