Kelly Rowland wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kelly Rowland
(Kelendria Trene Rowland)

Pohlaví:
Žena
Narození:
11.2. 1981 - 02:22h
Místo:
Atlanta, Georgie
Země:
Věk:
40 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, textařka

Kelly Rowland - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
11.2.1981 - 02:22  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.2.1981 - 07:22  
US, Atlanta:
33°45' s.š., 84°23' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kelly Rowland 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Kelly Rowland
datum narození 11.2.1981
(herečka, zpěvačka, textařka, instagram)

Kelly Rowland - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - BET Awards 2015
(2015) - Empire (TV seriál)
(2014) - The 2014 Billboard Music Awards
(2013) - Rokenrolová síň slávy 2013
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Oscar's Red Carpet 2013
(2013) - Beyoncé: Život je jen sen
(2012) - Sean Paul ft. Kelly Rowland - How Deep Is Your Love (hudební videoklip)
(2012) - Mysli jako on
(2011) - The 2011 Billboard Music Awards
(2011) - Kourtney & Kim Take New York
(2011) - Americký X Factor
(2011) - God Save My Shoes
(2010) - Když mně bylo 17 (TV seriál)
(2010) - The Spin Crowd (TV seriál)
(2009) - Moonwalking: The True Story of Michael Jackson - Uncensored
(2008) - Beyoncé: B'Day Anthology Video Album (hudební videoklip)
(2008) - The BRIT Awards 2008
(2008) - Asterix a Olympijské hry
(2006) - Bizarní jídla
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Nick Cannon Presents Wild 'N Out
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Destiny's Child: Live in Atlanta (koncert)
(2005) - Before, During and 'After the Sunset'
(2004) - The X Factor
(2004) - Fashion News Live
(2004) - The Seat Filler
(2004) - Motown 45
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Born to Diva (TV seriál)
(2003) - Freddy vs. Jason
(2002) - Destiny's Child: Nasty Girl (hudební videoklip)
(2002) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2002) - Nobel Peace Prize Concert
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2001) - Destiny's Child feat. Da Brat: Survivor (hudební videoklip)
(2001) - All Star: What's Going On (hudební videoklip)
(2001) - The Teen Choice Awards 2001
(2001) - The Record of the Year 2001
(2001) - Pop Goes Christmas
(2001) - Nobel Peace Prize Concert
(2001) - MTV Icon: Janet Jackson
(2001) - Christmas in Rockefeller Center
(2001) - Access Granted
(2001) - Michael Jackson Live (koncert)
(2001) - Intimate Portrait: Destiny's Child
(2001) - Destiny's Child Live (koncert)
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2000) - Christmas in Rockefeller Center
(2000) - GPTV
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Taff
(1999) - Beverly Hood
(1998) - CD:UK
(1986) - Oprah show
(1981) - Wetten, dass..?
(1964) - Top of the Pops
Kelly Rowland - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1982) Dwyane Wade
(*1974) Nelly (fáma)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.2.1981 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kelly Rowland 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kelly Rowland - herečka, zpěvačka, textařka

se narodila 11.2.1981 ve městě Atlanta, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kelly Rowland

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Kelly Rowland
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
22°29’
3
 
LunaLuna:
Býk
16°45’
6
 
MerkurMerkur:
Ryby
4°13’
3
R
VenušeVenuše:
Vodnář
8°49’
2
 
MarsMars:
Ryby
3°26’
3
 
JupiterJupiter:
Váhy
9°54’
10
R
SaturnSaturn:
Váhy
9°17’
10
R
UranUran:
Štír
29°53’
12
 
NeptunNeptun:
Střelec
24°19’
1
 
PlutoPluto:
Váhy
24°16’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
10°19’
8
R
Černá LunaLilith:
Štír
4°50’
11
 
CheirónCheirón:
Býk
13°36’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
10°12’
9
Domy:
Střelec
4°28’
Blíženci
4°28’
2:
Kozoroh
5°43’
8:
Rak
5°43’
3:
Vodnář
10°52’
9:
Lev
10°52’
Ryby
16°17’
Panna
16°17’
5:
Beran
17°13’
Váhy
17°13’
6:
Býk
12°39’
Štír
12°39’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
25°23’
11
Slun./Luna:
Beran
4°37’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »