Ken Howard wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Howard
(Kenneth Joseph Howard Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.3. 1944 - 11:21h
Místo:
El Centro, Kalifornie
Země:
Věk:
† 71 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ken Howard - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
28.3.1944 - 11:21  (PWT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.3.1944 - 18:21  
US, El Centro:
32°48' s.š., 115°34' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Howard 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ken Howard
datum narození 28.3.1944
(herec, instagram)

Ken Howard - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Joy
(2015) - Dokonalý svědek s.r.o.
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - The McCarthys (TV seriál)
(2014) - Blondýna na předpis
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - CinemAbility
(2013) - A.C.O.D: Děti rozvedených
(2012) - Just an American
(2012) - Counter Culture
(2011) - The Annual 2011 Actors Fund Gala Awards
(2011) - Kauzy podle Kate (TV seriál)
(2011) - J. Edgar
(2011) - The Council of Dads
(2010) - A Numbers Game
(2009) - 2:13
(2009) - Mrtví mezi námi
(2009) - Grey Gardens
(2008) - Film o filmu: Rambo: Do pekla a zpět
(2008) - Život je stres
(2008) - Still Waters
(2008) - Rambo: Do pekla a zpět
(2007) - Probuzené srdce
(2007) - Michael Clayton
(2006) - Where's Marty?
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Arc
(2005) - Zná ji jako svý boty
(2005) - Snílek
(2004) - Dvojí výzva
(2004) - Stuck
(2003) - CBS at 75
(2002) - Liza Minnelli: The E! True Hollywood Story
(2001) - Chasing the Sun (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Dokonalá vražda, dokonalé město
(1999) - A Vow to Cherish
(1999) - Na první pohled
(1998) - Taktický útok
(1997) - Vezmeš si mě?
(1995) - Síť
(1995) - OP Center
(1995) - Her Hidden Truth
(1994) - Moment of Truth: To Walk Again
(1994) - Jasné nebezpečí
(1993) - Hart a Hartová: Návraty
(1992) - Ulterior Motives
(1992) - Mastergate
(1991) - Preminger: Anatomy of a Filmmaker
(1991) - Vzpomínky na půlnoc
(1991) - Vražda v New Hampshire
(1991) - P.S.I. Luv U
(1991) - Oscar
(1989) - Muž v hnědém obleku
(1988) - Strange Interlude
(1986) - Rage of Angels: The Story Continues
(1986) - Dream Girl, U.S.A. (TV seriál)
(1985) - Colbyové (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Ten magor Wilson
(1984) - Hledání ztraceného syna
(1984) - Glitter
(1983) - Second Thoughts
(1983) - Rage of Angels
(1983) - Ptáci v trní (TV seriál)
(1983) - It's Not Easy (TV seriál)
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Victims
(1982) - The Country Girl
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1980) - The Body Human: Facts for Boys
(1980) - Father Damien: The Leper Priest
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - The White Shadow (TV seriál)
(1978) - Superdome
(1978) - A Real American Hero
(1978) - The Critical List
(1977) - The Court-Martial of George Armstrong Custer
(1976) - Independence
(1974) - The Manhunter (TV seriál)
(1974) - Manhunter
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1973) - Adam's Rib (TV seriál)
(1972) - 1776
(1972) - The Strange Vengeance of Rosalie
(1971) - Such Good Friends
(1970) - Řekni mi, že mě miluješ, Junie Moonová
Ken Howard - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1940) Louise Sorel - manželka

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.3.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Howard 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Howard - herec

se narodil 28.3.1944 ve městě El Centro, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Howard

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Ken Howard
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
7°56’
10
 
LunaLuna:
Blíženci
5°17’
12
 
MerkurMerkur:
Beran
18°58’
11
 
VenušeVenuše:
Ryby
14°19’
9
 
MarsMars:
Rak
0°10’
12
 
JupiterJupiter:
Lev
17°24’
3
R
SaturnSaturn:
Blíženci
20°56’
12
 
UranUran:
Blíženci
5°42’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
2°44’
4
R
PlutoPluto:
Lev
6°30’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
3°32’
2
R
Černá LunaLilith:
Panna
4°19’
3
 
CheirónCheirón:
Panna
10°45’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
29°07’
3
Domy:
Rak
1°47’
Kozoroh
1°47’
2:
Rak
23°36’
8:
Kozoroh
23°36’
3:
Lev
16°46’
9:
Vodnář
16°46’
Panna
14°29’
Ryby
14°29’
5:
Váhy
18°46’
Beran
18°46’
6:
Štír
26°47’
Býk
26°47’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
8°08’
11
Slun./Luna:
Býk
6°37’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bill Paxton
(*1955 - 2017) herec, scénárista, režisér

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925 - 2016) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Tennessee Williams
(*1911 - 1983) dramatik, básník, prozaik

Irsko Thomas Moore
(*1779 - 1852) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec

Francie Henri Desire Landru
(*1869 - 1922) sňatkový podvodník a sériový vrah válečných vdov, Pařížský Modrovous



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »