Ken Jenkins wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Jenkins

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dayton, Ohio
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herec

Ken Jenkins - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.8.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Jenkins 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ken Jenkins
datum narození 28.8.1940
(herec, instagram)

Ken Jenkins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - House Husbands
(2009) - Scrubs: Interns (TV seriál)
(2009) - Město žen (TV seriál)
(2007) - Welcome to Paradise
(2007) - I-Nasty
(2002) - Zloději času
(2002) - Nejhorší obavy
(2002) - Jeden pokoj
(2002) - Fidel
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Jmenuji se Sam
(2001) - All Souls (TV seriál)
(2001) - Agent z Panamy
(2000) - 60 sekund
(2000) - Šťastná čísla
(2000) - Brutally Normal (TV seriál)
(1999) - Šerif
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Balloon Farm
(1998) - Žízeň
(1998) - Život jako večírek: Příběh Pamely Harrimanové
(1998) - Sedm statečných (TV seriál)
(1998) - Psycho
(1998) - Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
(1998) - "Defektiv" BOONE
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1996) - Vzali roha
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1996) - Poslední zůstává
(1996) - Poslední tanec
(1996) - Odvaha pod palbou
(1996) - Boeing 747 v ohrožení
(1995) - Hirošima
(1995) - Legend (TV seriál)
(1995) - Hra o rodinu
(1995) - Cybill (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - A Time to Heal
(1994) - Svědectví (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness
(1994) - Bílá míle
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1993) - A kapela hrála dál
(1992) - Soukromá záležitost
(1992) - Na rozhraní
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Hearts Afire (TV seriál)
(1992) - Dům tajemství a lží
(1991) - Za bílého dne
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - Mírová bojiště (TV seriál)
(1991) - Love, Lies and Murder
(1991) - Edge of Honor
(1990) - Za ranního rozbřesku
(1990) - Rodina špionů
(1990) - Padlý anděl
(1990) - Oheň Gabrielův (TV seriál)
(1990) - Falešná idyla
(1990) - Dark Avenger
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1990) - Air America
(1989) - V nepřátelském poli
(1989) - Roe vs. Wade
(1989) - Propast
(1989) - The Outside Woman
(1989) - Mancuso, FBI (TV seriál)
(1989) - Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
(1989) - Až k bodu zlomu
(1988) - Nehoda na silu 7
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Čaroděj osamělosti
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Matewan
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1986) - What Comes Around
(1986) - Amen (TV seriál)
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1983) - Heart of Steel
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1974) - In Fashion

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.8.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Jenkins 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Jenkins - herec

se narodil 28.8.1940 ve městě Dayton, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Jenkins

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Ken Jenkins
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
5°00’
 
LunaLuna:
Rak
2°48’
 
MerkurMerkur:
Lev
28°05’
 
VenušeVenuše:
Rak
19°24’
 
MarsMars:
Panna
5°37’
 
JupiterJupiter:
Býk
15°35’
 
SaturnSaturn:
Býk
14°46’
R
UranUran:
Býk
26°08’
 
NeptunNeptun:
Panna
24°29’
 
PlutoPluto:
Lev
3°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°49’
R
Černá LunaLilith:
Beran
8°41’
 
CheirónCheirón:
Rak
27°17’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »