Ken Lerner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Lerner
(Kenneth Lerner)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Ken Lerner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.5.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Lerner 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ken Lerner
datum narození 27.5.1948
(herec, instagram)

Ken Lerner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - American Crime Story (TV seriál)
(2012) - Anger Management (TV seriál)
(2010) - Glory Daze (TV seriál)
(2009) - Policajti z L. A. (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Ochrana svědků (TV seriál)
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2006) - Neporazitelný II: Poslední zůstává
(2006) - Jesus, Mary and Joey
(2006) - All In
(2005) - Special Thanks to Roy London
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - Tráva (TV seriál)
(2005) - Peep Show
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - True Vinyl
(2004) - The Stones (TV seriál)
(2004) - Mafioso: The Father, the Son
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - Spiderman (TV seriál)
(2003) - Policajti na baterky
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Happy Family (TV seriál)
(2003) - Frankie and Johnny Are Married
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - The Court (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - The Woman Every Man Wants
(2001) - Švábi
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2000) - The Michael Richards Show (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Brutally Normal (TV seriál)
(2000) - Boys Life 3
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Druhá šance
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
(1998) - Superlék
(1998) - Godzilla
(1997) - Zbraň (TV seriál)
(1997) - Total Security (TV seriál)
(1997) - High Voltage
(1997) - Don King: Jenom v Americe
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Jilmová ulice (TV seriál)
(1996) - Dead Girl
(1996) - Dangerous Minds (TV seriál)
(1995) - Vražda v Las Vegas
(1995) - V dobrém i zlém
(1995) - Trial by Fire
(1995) - Sni svůj krátký sen 2
(1995) - Rave Review
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1994) - Únik 2
(1994) - Relentless IV - Vykoupení
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Mother's Boys
(1993) - A Twist of the Knife
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Cafe Americain (TV seriál)
(1992) - Zhoubná vášeň
(1991) - Únik
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1991) - Tati, ty jsi robot
(1991) - Hitman
(1991) - Eddie Dodd (TV seriál)
(1991) - Doktor
(1990) - Vymítač ďábla III
(1990) - RoboCop 2
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Seznam smrti
(1989) - Neúprosný
(1989) - Dítě na zakázku
(1989) - Báječní Bakerovi hoši
(1988) - Maniac Cop
(1987) - Projekt X
(1987) - Duet (TV seriál)
(1987) - Běžící muž
(1986) - Zázraky
(1986) - Valerie (TV seriál)
(1986) - Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Jake Speed
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Tajná ctitelka
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Love on the Run
(1985) - Hollywood Beat (TV seriál)
(1985) - Gus Brown and Midnight Brewster
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Scene of the Crime (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - Irreconcilable Differences
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Best Kept Secrets
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Million Dollar Infield
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - The Greatest American Hero (TV seriál)
(1980) - Vždycky zvítězit
(1980) - It's a Living (TV seriál)
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1979) - A New Kind of Family (TV seriál)
(1979) - Mrs. Columbo (TV seriál)
(1979) - The Last Resort (TV seriál)
(1979) - Holky z pumpy
(1979) - Benson (TV seriál)
(1978) - The Two-Five
(1977) - Hot Tomorrows
(1977) - Grand Theft Auto
(1976) - Laverne & Shirley (TV seriál)
(1974) - Happy Days (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.5.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Lerner 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Lerner - herec

se narodil 27.5.1948 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Lerner

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Ken Lerner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
6°04’
 
LunaLuna:
Kozoroh
28°13’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
29°00’
 
VenušeVenuše:
Rak
10°20’
 
MarsMars:
Panna
3°39’
 
JupiterJupiter:
Střelec
26°21’
R
SaturnSaturn:
Lev
17°09’
 
UranUran:
Blíženci
25°04’
 
NeptunNeptun:
Váhy
10°22’
R
PlutoPluto:
Lev
12°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°00’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°52’
 
CheirónCheirón:
Štír
20°28’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »