Ken Lo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Lo
(Kenneth Lo Wai-Kwong)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Laos
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec

Ken Lo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.3.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Lo 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ken Lo
datum narození 17.3.1959
(herec, instagram)

Ken Lo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Wo shi shei 2015
(2015) - S.P.L. 2
(2015) - Lao lLi
(2015) - Gao Deng Kuo Shao Pi Jian Ri Ji Yi Yu Yi Shi Jie
(2015) - Du cheng feng yun II
(2013) - Te shu shen fen
(2013) - Si da ming fu II
(2013) - Operace: Bílá bouře
(2013) - Jing zhang
(2013) - Guang hui sui yue
(2012) - Zui hung
(2012) - Čínský zvěrokruh
(2011) - Život bez zásad
(2011) - Bao wei zhan dui zhi chu dong la! Peng you!
(2010) - Mit moon
(2010) - Malý Velký Bojovník
(2009) - Město zločinu
(2008) - Nebezpečný svědek
(2008) - Chut doi seung giu
(2007) - Sum seung si sing
(2007) - Sing kung chok tse sup yut tam
(2007) - Neviditelný cíl
(2007) - Bubeník
(2006) - Akce nemluvně
(2005) - Země krvavého slunce
(2005) - Mýtus
(2004) - New Police Story
(2004) - Dou Yu (TV seriál)
(2004) - Cesta kolem světa za 80 dní
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Maasuru hiito
(2002) - Baan sau chuk dak hin dui
(2001) - Chow tau yau liu
(2000) - Liu mang shi biao
(2000) - Lei ting zhan jing
(2000) - Lei ting te jing
(2000) - Gong yuan 2000 AD
(1999) - Jackie Chan: My Stunts
(1999) - Qian wang zhi wang 2000
(1999) - Jung wa ying hong
(1999) - Instinkt lovce
(1999) - Gen-X Cops
(1998) - Quan zhi da dao
(1998) - Křižovatka smrti
(1998) - Chuen chik daai diy
(1998) - Gu huo za: Hong Xing Shi San Mei
(1997) - 97 Gu huo zi: Zhan wu bu sheng
(1997) - Ma qiao fei long
(1996) - První rána
(1996) - Dian ying gu shi
(1995) - Xiao fei xia
(1995) - Qi du xian feng
(1995) - Gei ba ba de xin
(1995) - Blesk
(1995) - Bao zha ling
(1994) - Ma hei siu chi
(1994) - Legenda o opilém Mistrovi
(1994) - Ji mi zhong an zhi zhi ming you huo
(1994) - Du shen xu ji
(1993) - Zhui nan zi
(1993) - Xing hua kai
(1993) - Příběh policajta
(1993) - Městský lovec
(1993) - Chao ji xue xiao ba wang
(1992) - Xin long zhong hu dou
(1992) - Police Story 3
(1992) - Nu hei xia huang ying
(1992) - Nahý vrah
(1992) - Lie bao xing dong
(1992) - Haken
(1991) - Nu huo wei long
(1991) - Mo chun jie
(1991) - Lie huo qing chou
(1991) - Božská relikvie 2
(1990) - Jing tian long hu bao
(1990) - Chuen Do Fong Ji
(1990) - Hu dan nu er hong
(1990) - Fu gui bing tuan
(1990) - Dou shi sha xing
(1989) - Ultra Force 2.
(1989) - Tong gen sheng
(1989) - Shou huang de nu ren
(1989) - Shen yong fei hu ba wang hua
(1989) - Kantonský kmotr
(1989) - Huo wu li ren
(1988) - Sha chu Xiang Gang
(1988) - Police Story 2
(1988) - Pik lik sin fung
(1988) - Chi dan qing
(1988) - Hua xin ye mei gui
(1988) - Ba wong fa
(1987) - Project A 2
(1986) - Nui Ji Zapai Jun
(1985) - Da gung wong dai

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.3.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Lo 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Lo - herec

se narodil 17.3.1959 ve městě Los Laos
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Lo

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Ken Lo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
26°09’
 
LunaLuna:
Blíženci
24°40’
 
MerkurMerkur:
Beran
12°40’
 
VenušeVenuše:
Beran
25°50’
 
MarsMars:
Blíženci
16°58’
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°59’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
6°19’
 
UranUran:
Lev
12°42’
R
NeptunNeptun:
Štír
6°34’
R
PlutoPluto:
Panna
2°24’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°03’
R
Černá LunaLilith:
Býk
13°20’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
24°56’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »