Ken Marino wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Marino

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec

Ken Marino - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.12.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Marino 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Ken Marino
datum narození 19.12.1968
(herec, instagram)

Ken Marino - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Party Down
(2016) - Vinyl (TV seriál)
(2016) - Masterminds
(2016) - Army of One
(2015) - Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot
(2015) - Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
(2014) - Žhavá láska III.
(2014) - Žhavá láska II.
(2014) - Veronica Marsová
(2014) - They Came Together
(2014) - Play It Again, Dick (TV seriál)
(2014) - Marry Me (TV seriál)
(2013) - Milo
(2013) - Millerovi na tripu
(2013) - Hlas
(2013) - Axe Cop (TV seriál)
(2012) - Žhavá láska (TV seriál)
(2012) - Tohle je ráj
(2011) - Home Game
(2010) - Conan
(2010) - Jeffie Was Here
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Outnumbered (TV seriál)
(2009) - Nahoru a dolů (TV seriál)
(2009) - In the Motherhood (TV seriál)
(2008) - Velcí bratři
(2008) - Childrens' Hospital (TV seriál)
(2007) - Policajti z Rena
(2007) - Desatero
(2007) - Ďáblův sluha (TV seriál)
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - Zamilovaní sousedé
(2006) - Welcome to the Jungle Gym
(2006) - Lovci mušlí
(2005) - Stella (TV seriál)
(2005) - Prodaná láska
(2005) - Karcoolka
(2005) - Inconceivable (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Baxter
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2003) - Rock Me, Baby (TV seriál)
(2003) - Reno 911! (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Pronásledovaný (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Leap of Faith (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Do Over (TV seriál)
(2002) - Co mám na tobě ráda (TV seriál)
(2001) - Léto k nepřežití
(2001) - K. O.
(2001) - First Years (TV seriál)
(2000) - 101 Ways (The Things a Girl Will Do to Keep Her Volvo)
(1999) - Rockin' Roller Coaster
(1999) - Love Happens
(1999) - Kilroy
(1999) - Karlův pohřeb
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1998) - Conrad Bloom (TV seriál)
(1997) - Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
(1997) - Holding the Baby (TV seriál)
(1997) - Gattaca
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Men Behaving Badly (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Boston Common (TV seriál)
(1995) - The Single Guy (TV seriál)
(1993) - The State (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1992) - You Wrote It, You Watch It

Ken Marino - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ken Marino - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.12.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Marino 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Marino - herec

se narodil 19.12.1968 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Marino

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Ken Marino
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
27°39’
 
LunaLuna:
Střelec
23°53’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
4°36’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
11°14’
 
MarsMars:
Váhy
23°59’
 
JupiterJupiter:
Váhy
4°28’
 
SaturnSaturn:
Beran
18°41’
R
UranUran:
Váhy
3°49’
 
NeptunNeptun:
Štír
27°22’
 
PlutoPluto:
Panna
25°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
5°16’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
20°32’
 
CheirónCheirón:
Ryby
28°53’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »