Kevin Durand wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kevin Durand
(Kevin Serge Durand)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Thunder Bay, Ontario
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec, scénárista

Kevin Durand - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.1.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kevin Durand 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kevin Durand
datum narození 14.1.1974
(herec, scénárista, instagram)

Kevin Durand - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Zimní příběh
(2014) - The Captive
(2014) - Noe
(2014) - The Last Druid: Garm Wars
(2014) - Dark Was the Night
(2014) - Agresivní virus (TV seriál)
(2013) - Mortal Instruments: Město z kostí
(2013) - Fruitvale
(2013) - Devil's Knot
(2013) - Vikings (TV seriál)
(2012) - The Truth
(2012) - Resident Evil: Odveta
(2012) - Cosmopolis
(2011) - Ocelová pěst
(2011) - Jsem číslo čtyři
(2011) - Edwin Boyd
(2010) - Robin Hood: Rise and Rise Again, Making Ridley Scott's Robin Hood
(2010) - Robin Hood
(2010) - Legie
(2009) - X-Men Origins: Wolverine
(2009) - Otis E.
(2008) - Okřídlené bytosti
(2008) - The Echo
(2007) - 3:10 Vlak do Yumy
(2007) - Throwing Stars
(2007) - Divočáci
(2006) - 12 hodin života
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Sejmi eso
(2006) - Kyle XY (TV seriál)
(2006) - Agent v sukni 2
(2005) - Threshold (TV seriál)
(2005) - Láska v horách
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
(2004) - Osudový dotek
(2004) - Loučím se, děvče
(2004) - Kráčející skála
(2004) - Dotek zla
(2004) - Dotek zla (TV seriál)
(2004) - The Collector (TV seriál)
(2003) - Tarzan (TV seriál)
(2003) - Princezna podsvětí
(2003) - Mrtví jako já (TV seriál)
(2002) - Uneseni (TV seriál)
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - K-9: Soukromý detektiv
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(2000) - Andromeda (TV seriál)
(1999) - Mystery, Aljaška
(1999) - Hotel pro rukojmí
(1999) - Beggars and Choosers (TV seriál)
(1999) - Austin Powers: Špion, který mě vojel
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.1.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kevin Durand 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kevin Durand - herec, scénárista

se narodil 14.1.1974 ve městě Thunder Bay, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kevin Durand

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Kevin Durand
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°56’
 
LunaLuna:
Váhy
14°23’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
27°12’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
8°45’
R
MarsMars:
Býk
7°54’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
17°26’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
29°30’
R
UranUran:
Váhy
27°38’
 
NeptunNeptun:
Střelec
8°45’
 
PlutoPluto:
Váhy
6°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
27°12’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
16°50’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°31’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Hugo Haas
(*1901 - 1968) herec, režisér

Česká republika Jiří Pleskot
(*1922 - 1997) herec

Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) okultista, spisovatel, špion, šachista, astrolog

Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrolog

Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) genetik, evoluční biolog, zakladatel populační genetiky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »