Kevin Rahm wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kevin Rahm
(Kevin Patrick Rahm)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Mineral Wells
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

Kevin Rahm - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.1.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kevin Rahm 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kevin Rahm
datum narození 7.1.1971
(herec, instagram)

Kevin Rahm - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Taking Flight
(2014) - Slídil
(2014) - Red Zone
(2014) - Madam Secretary (TV seriál)
(2013) - Batesův motel (TV seriál)
(2011) - Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
(2010) - Open Books
(2007) - Silnice č. 30
(2007) - Nonplussed
(2007) - LA blues
(2007) - Head Case (TV seriál)
(2007) - Conspiracy (TV seriál)
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Moosecock
(2006) - Mojave Phone Booth
(2006) - Falling Objects
(2006) - Crumbs (TV seriál)
(2006) - Alpha Mom
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - Night Stalker (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Zlatíčko
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Everybody and Their Mother Wants to Write and Direct
(2003) - Joan z Arkádie (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2000) - Sestřička Betty
(2000) - May Day
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Valerie Flake
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rescue 77 (TV seriál)
(1999) - Everything's Relative (TV seriál)
(1998) - Není úniku
(1998) - Marabunta: Mravenci útočí
(1998) - Jesse (TV seriál)
(1997) - Satanovy oběti
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Na divoké vodě
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - In the Blink of an Eye
(1996) - Atentát
(1995) - Out of Annie's Past
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.1.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kevin Rahm 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kevin Rahm - herec

se narodil 7.1.1971 ve městě Mineral Wells, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kevin Rahm

Dnes se narodili
Spojené státy Dana Carvey
(*1955) herec, scénárista

Česká republika František Plánička
(*1904) fotbalový brankář

Francie Marquis de Sade
(*1740) spisovatel

Velká Británie Thomas Hardy
(*1840) básník, prozaik

Itálie papež Pius X.
(*1835) 257. papež


Kevin Rahm
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
16°32’
 
LunaLuna:
Býk
28°15’
 
MerkurMerkur:
Střelec
27°50’
R
VenušeVenuše:
Střelec
0°24’
 
MarsMars:
Štír
20°10’
 
JupiterJupiter:
Štír
28°47’
 
SaturnSaturn:
Býk
15°47’
R
UranUran:
Váhy
13°30’
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°11’
 
PlutoPluto:
Panna
29°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°36’
R
Černá LunaLilith:
Panna
13°58’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°03’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tony Curtis
(*1925) herec

Česká republika Jiří Langmajer
(*1966) herec

Česká republika Václav Vorlíček
(*1930) režisér, scénárista, herec

Česká republika Václav Hybš
(*1935) hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Stephen Boyd
(*1931 - 1977) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908 - 1990) herec

Pákistán Raj Kapoor
(*1924 - 1988) režisér indických filmů

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807 - 1882) vůdce vlastenců v partyzánské válce

Spojené státy Bo Diddley
(*1928 - 2008) zpěvák, kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »