Kevin Zegers wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kevin Zegers
(Kevin Joseph Zegers)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Woodstock
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
herec

Kevin Zegers - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
19.9.1984 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kevin Zegers 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Kevin Zegers
datum narození 19.9.1984
(herec, instagram)

Kevin Zegers - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - 478
(2015) - The Story of Bonnie and Clyde
(2014) - Into the Americas
(2014) - Gracepoint (TV seriál)
(2014) - The Curse of Downers Grove
(2013) - Mortal Instruments: Město z kostí
(2013) - The Colony
(2013) - All the Wrong Reasons
(2012) - Titanic - krev a ocel (TV seriál)
(2011) - Upír
(2011) - Girl Walks Into a Bar
(2011) - Donucen ke zločinu
(2010) - Frozen
(2009) - The Perfect Age of Rock 'n' Roll
(2008) - Štvanec IRA
(2008) - Narrows
(2008) - Gardens of the Night
(2007) - Schau mir in die Augen, Kleiner
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Tvář anděla
(2007) - Super drbna (TV seriál)
(2007) - Normal
(2007) - Láska podle předlohy
(2006) - Zoom: Akademie pro superhrdiny
(2006) - Já jsem ty a ty jsi já
(2005) - Transamerika
(2005) - Felicity - příběh z války za nezávislost
(2004) - Ztracený domov
(2004) - Úsvit mrtvých
(2004) - The Hollow
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Pach krve
(2003) - The Incredible Mrs. Ritchie
(2003) - Fear of the Dark
(2002) - Dostih pro Virginii
(2002) - Buddy - hvězda baseballu
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Air Bud - Fotbalista
(2000) - VIP: Velmi inteligentní primát
(2000) - Titáni (TV seriál)
(2000) - Hořké sladkosti
(2000) - The Acting Class
(1999) - Twice in a Lifetime (TV seriál)
(1999) - Sesláno z nebe
(1999) - Pro strach uděláno (TV seriál)
(1999) - Ostrov pokladů
(1999) - Komodo
(1999) - Four Days
(1998) - Shadow Builder
(1998) - Nico the Unicorn
(1998) - Můj pes Buddy 2
(1997) - Rose Hill
(1997) - Můj pes Buddy
(1997) - A Call to Remember
(1996) - Vražda na stezce Iditarod Trail
(1996) - Traders (TV seriál)
(1996) - Specimen
(1995) - The Silence of Adultery
(1995) - Husí kůže (TV seriál)
(1994) - Thicker Than Blood: The Larry McLinden Story
(1994) - Šílenství
(1994) - Kouzelný školní autobus (TV seriál)
(1994) - Free Willy (TV seriál)
(1993) - Život s Mikeym
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1990) - Cesta do Avonlea (TV seriál)
(1987) - Street Legal (TV seriál)
Kevin Zegers - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.9.1984 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kevin Zegers 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kevin Zegers - herec

se narodil 19.9.1984 ve městě Woodstock, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kevin Zegers

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Kevin Zegers
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
26°43’
 
LunaLuna:
Rak
10°06’
 
MerkurMerkur:
Panna
10°25’
 
VenušeVenuše:
Váhy
22°26’
 
MarsMars:
Střelec
19°26’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°47’
 
SaturnSaturn:
Štír
13°12’
 
UranUran:
Střelec
9°58’
 
NeptunNeptun:
Střelec
28°40’
 
PlutoPluto:
Štír
0°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°37’
R
Černá LunaLilith:
Beran
1°35’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
8°32’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »