Kim Darby wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kim Darby
(Deborah Zerby)

Pohlaví:
Žena
Narození:
8.7. 1947 - 17:30h
Místo:
Los Angeles
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Kim Darby - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
8.7.1947 - 17:30  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.7.1947 - 01:30  
US, Los Angeles:
34°4' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kim Darby 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Kim Darby
datum narození 8.7.1947
(herečka, instagram)

Kim Darby - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Storyteller
(2007) - Cold Ones
(2006) - Halloween: 25 Years of Terror
(2004) - You Are So Going to Hell!
(2002) - For the People (TV seriál)
(2001) - Divoké dítě
(2000) - NewsBreak
(2000) - Království temnot (TV seriál)
(1999) - The Last Best Sunday
(1998) - Becker (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1995) - Halloween: Prokletí Michaela Myerse
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1989) - Deadly Embrace
(1987) - Školák vlkodlak 2
(1985) - Radši umřít
(1985) - First Steps
(1985) - Embassy
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - E/R (TV seriál)
(1984) - Crazy Like a Fox (TV seriál)
(1983) - This Is the Life (TV seriál)
(1983) - Summer Girl
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - The Mississippi (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - Close Ties
(1982) - The Capture of Grizzly Adams
(1980) - Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1979) - Poslední kabriolet (TV seriál)
(1979) - Frajerka Annie a Pusinka
(1978) - The One and Only
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - Rich Man, Poor Man (TV seriál)
(1976) - Family (TV seriál)
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1975) - Archer (TV seriál)
(1974) - This Is the West That Was
(1974) - The Story of Pretty Boy Floyd
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1973) - Thriller (TV seriál)
(1973) - Love Story (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Don't Be Afraid of the Dark
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The People
(1972) - Ghost Story (TV seriál)
(1972) - Cool Million (TV seriál)
(1971) - Red Sky at Morning
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1971) - Grissomova banda
(1970) - Norwood
(1970) - Jahodová proklamace
(1969) - Maršál
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Generation
(1968) - Flesh and Blood
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - The Road West (TV seriál)
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1965) - The Restless Ones
(1965) - The John Forsythe Show (TV seriál)
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Bus Riley's Back in Town
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Farmer's Daughter (TV seriál)
(1963) - Mr. Novak (TV seriál)
(1963) - Bye Bye Birdie
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - The Donna Reed Show (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
Kim Darby - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.7.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kim Darby 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kim Darby - herečka

se narodila 8.7.1947 ve městě Los Angeles, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kim Darby

Dnes se narodili
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Kim Darby
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
16°00’
7
 
LunaLuna:
Ryby
18°01’
3
 
MerkurMerkur:
Rak
24°58’
7
R
VenušeVenuše:
Rak
0°36’
7
 
MarsMars:
Blíženci
5°35’
6
 
JupiterJupiter:
Štír
17°45’
11
R
SaturnSaturn:
Lev
8°56’
8
 
UranUran:
Blíženci
23°23’
6
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°07’
9
 
PlutoPluto:
Lev
12°09’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°08’
5
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
17°41’
1
 
CheirónCheirón:
Štír
2°21’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
26°00’
8
Domy:
Střelec
24°00’
Blíženci
24°00’
2:
Kozoroh
28°32’
8:
Rak
28°32’
3:
Ryby
6°35’
9:
Panna
6°35’
Beran
11°19’
Váhy
11°19’
5:
Býk
9°24’
Štír
9°24’
6:
Blíženci
2°36’
Střelec
2°36’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
17°39’
11
Slun./Luna:
Býk
17°01’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Belushi
(*1949 - 1982) herec

Rusko Josif Vissarionovič Stalin
(*1878 - 1953) sovětský diktátor, masový vrah

Venezuela Hugo Chávez
(*1954 - 2013) venezuelský prezident

Německo Marie d'Agoult
(*1805 - 1876) francouzská spisovatelka, přítelkně Franze Liszta

Spojené státy Ray Tomlinson
(*1941 - 2016) programátor, vynálezce použití @ znaku v e-mailu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »