Kim Hunter wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kim Hunter
(Janet Cole)

Pohlaví:
Žena
Narození:
12.11. 1922 - 10:48h
Místo:
Frenchtown Charter Township, Michigan
Země:
Věk:
† 79 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
11.9.2002 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka

Kim Hunter - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
12.11.1922 - 10:48  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.11.1922 - 15:48  
US, Frenchtown Charter Township:
42°19' s.š., 83°2' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kim Hunter 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Kim Hunter
datum narození 12.11.1922
(herečka, instagram)

Kim Hunter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Kameraman: Život a dílo Jacka Cardiffa
(2008) - You Must Remember This: The Warner Bros. Story
(2008) - Proboha!
(2003) - The 30th Annual Daytime Emmy Awards
(2003) - None Without Sin
(2003) - Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
(2001) - Larry and Vivien: The Oliviers in Love
(2000) - Tudy k životu
(2000) - A Hiding Place
(1999) - Stíny minulosti
(1999) - Čas lásky
(1999) - Blue Moon
(1998) - Glorious Technicolor
(1998) - Behind the Planet of the Apes
(1998) - A&E Biography: Roddy McDowall - Hollywood's Best Friend
(1998) - Dražší než rubíny
(1997) - Půlnoc v zahradě dobra a zla
(1995) - Rod Serling: Submitted for Your Approval
(1994) - Tennessee Williams: Orpheus of the American Stage
(1993) - Truimf nad neštěstím: Příběh hurikánu Andrew
(1993) - The Black Cat
(1993) - Krevní pouto: Smrt v rodině
(1990) - Vivien Leigh: Scarlett & Beyond
(1990) - Dvě ďábelské oči
(1989) - Cross of Fire
(1988) - Sbohem, supermámo
(1987) - The Kindred
(1985) - Tři dukáty pro Sarah
(1985) - Private Sessions
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1981) - Skokie
(1980) - F.D.R.: The Last Year
(1979) - The Golden Gate Murders
(1979) - Backstairs at the White House (TV seriál)
(1978) - Stubby Pringle's Christmas
(1976) - Once an Eagle (TV seriál)
(1976) - The Dark Side of Innocence
(1976) - Dark August
(1975) - Ellery Queen
(1974) - Unwed Father
(1974) - Born Innocent
(1974) - Bad Ronald
(1973) - The Magician
(1973) - The Evil Touch (TV seriál)
(1971) - Útěk z Planety opic
(1971) - Jennifer on My Mind
(1971) - In Search of America
(1971) - Columbo: Prázdný rám
(1970) - The Teaching
(1970) - Do nitra Planety opic
(1970) - Dial Hot Line
(1969) - The David Frost Show
(1968) - The Young Loner
(1968) - Plavec
(1968) - Planeta opic
(1966) - Lamp at Midnight
(1964) - That Was the Week That Was
(1964) - Lilith
(1961) - Give Us Barabbas!
(1960) - Special for Women: The Cold Woman
(1960) - The Closing Door
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1958) - Money, Women and Guns
(1957) - Mladý cizinec
(1957) - The Comedian
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1956) - Storm Center
(1956) - Requiem for a Heavyweight
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Bermuda Affair
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
(1952) - Deadline - U.S.A.
(1952) - Anything Can Happen
(1951) - Tramvaj do stanice Touha
(1948) - Lamp Unto My Feet (TV seriál)
(1946) - Otázka života a smrti
(1945) - You Came Along
(1944) - Neznámí lidé
(1944) - Canterburská povídka
(1943) - The Seventh Victim
(1943) - Tender Comrade

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.11.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kim Hunter 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kim Hunter - herečka

se narodila 12.11.1922 ve městě Frenchtown Charter Township, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kim Hunter

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Kim Hunter
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
19°29’
10
 
LunaLuna:
Lev
23°43’
8
 
MerkurMerkur:
Štír
5°44’
10
 
VenušeVenuše:
Střelec
8°32’
11
R
MarsMars:
Vodnář
9°03’
1
 
JupiterJupiter:
Štír
3°39’
10
 
SaturnSaturn:
Váhy
15°17’
9
 
UranUran:
Ryby
9°41’
2
R
NeptunNeptun:
Lev
18°09’
8
 
PlutoPluto:
Rak
11°01’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
26°57’
9
R
Černá LunaLilith:
Beran
4°39’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
13°45’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
5°48’
9
Domy:
Kozoroh
1°33’
Rak
1°33’
2:
Vodnář
11°28’
8:
Lev
11°28’
3:
Ryby
23°40’
9:
Panna
23°40’
Beran
26°53’
Váhy
26°53’
5:
Býk
21°35’
Štír
21°35’
6:
Blíženci
11°54’
Střelec
11°54’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
29°13’
11
Slun./Luna:
Váhy
6°36’
9


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »