Kim Ki-duk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kim Ki-duk

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
režisér

Kim Ki-duk (Ki-duk Kim) - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
29.9.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kim Ki-duk 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kim Ki-duk
datum narození 29.9.1934
(režisér, instagram)

Kim Ki-duk - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1977) - Yeonggwangui 9 hoimal
(1976) - Roboto Taekwon (TV seriál)
(1975) - Gasuwang
(1974) - Yu Gwan-sun
(1974) - Ggotsangya
(1973) - Sitgimbul
(1973) - Shigeodeun deolbjina malji
(1973) - Hasuginsaeng
(1972) - Cheongchun gyosa
(1972) - Heujyeodo salangmaneun
(1972) - Gyeolhonbanji
(1972) - Byeoli bitnaneun bame
(1971) - Yeolahob sunjeong
(1971) - Robot Taekwon V: Ekusupo kongjonghan ui naesul
(1971) - Kachusa
(1971) - Donggwa sa
(1970) - 124 gunbudae
(1970) - Nagyeobdala gabeolin salang
(1970) - Myeongdong Blues
(1970) - Mujagjeong sanggyeong
(1970) - Ibyeolui 15yeolcha
(1969) - Shanghai Blues
(1969) - Paran nunui myeoneuli
(1969) - Neujeodo geu nalgaji
(1969) - Namui sogdo moleugo
(1969) - Chueog
(1969) - Cheongchuneul dabachyeo
(1968) - Seongnan daeji
(1968) - Nunbola
(1968) - Cheongchun gobaeg
(1968) - Guedae ileumeun
(1968) - Appa, appa, uli appa
(1968) - Anemone Madam
(1967) - Yeodaesaeng sajang
(1967) - Wonjoi
(1967) - Taindeul
(1967) - Taekoesu Yonggary
(1967) - Seommaeul seonsaeng
(1967) - Naemeose sanda
(1967) - Maenjumeog cheongchun
(1967) - Huhoi
(1966) - Robot Taekwon V (TV seriál)
(1966) - Oneuleun wang
(1966) - Nae jumeogeul sala
(1966) - Maldishinbu
(1966) - Jongjeom
(1966) - Chinjeong eomeoni
(1966) - Heugbalui cheongchun
(1966) - Geomeun munui mahura
(1966) - Bultaneun cheongchun
(1965) - Yongsaneun sala itda
(1965) - Namgwa buk
(1965) - Iddangedo jeo beolbitteul
(1965) - Bullyang sonyeo jangmi
(1964) - Wonangseon
(1964) - Wileul bogo geodga
(1964) - Myeongdong ajuma
(1964) - Maenbaleui cheongchun
(1964) - Cheonansam geoli
(1964) - Deonal daeneun maleobti
(1963) - 77beon Miss Kim
(1963) - Sanaiui nunmul
(1963) - Molani pigikajineun
(1963) - Gajeong gyosa
(1963) - Bongshin Bang
(1962) - Shinibsawon Mister Lee
(1962) - Cheonhailsaeg Yang Gwi-bi
(1962) - Agineun eobda
(1961) - 5inui haebyeong

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.9.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kim Ki-duk 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kim Ki-duk - režisér

se narodil 29.9.1934
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kim Ki-duk

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Kim Ki-duk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
5°38’
 
LunaLuna:
Blíženci
24°17’
 
MerkurMerkur:
Váhy
28°32’
 
VenušeVenuše:
Panna
22°44’
 
MarsMars:
Lev
18°43’
 
JupiterJupiter:
Váhy
27°30’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
22°06’
R
UranUran:
Býk
0°23’
R
NeptunNeptun:
Panna
13°00’
 
PlutoPluto:
Rak
25°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
7°12’
R
Černá LunaLilith:
Lev
8°02’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
9°50’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
8xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »