Krista Allen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Krista Allen

Pohlaví:
Žena
Narození:
5.4. 1971 - 20:05h
Místo:
Ventura, Kalifornie
Země:
Věk:
50 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, modelka

Krista Allen - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
5.4.1971 - 20:05  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.4.1971 - 04:05  
US, Ventura:
34°16' s.š., 119°14' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Krista Allen 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Krista Allen
datum narození 5.4.1971
(herečka, modelka, instagram)

Krista Allen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 420 Movie: Mary & Jane
(2015) - To je tvoje máma? (TV seriál)
(2015) - Spare Change
(2015) - Rodeo & Juliet
(2015) - Night at the Carriage House
(2015) - Eleven Eleven
(2014) - Locker 13
(2014) - Fatal Instinct
(2011) - Láska bolí (TV seriál)
(2010) - Změna je život (TV seriál)
(2010) - Jesse Stone: Bez výčitek
(2010) - Black Widow
(2009) - Teror na palubě
(2009) - Nezvratný osud 4
(2009) - Duha v srdci
(2009) - Alien Presence
(2008) - Trable Denise Richards
(2008) - Meet Market
(2008) - Cashmere Mafia (TV seriál)
(2007) - The Third Nail
(2007) - Odložená žena (TV seriál)
(2007) - All Along
(2006) - What About Brian (TV seriál)
(2005) - Project Greenlight 3
(2005) - Unscripted (TV seriál)
(2005) - Tak trochu mimo (TV seriál)
(2005) - Krvavá hostina
(2005) - Jake in Progress (TV seriál)
(2005) - Head Cases (TV seriál)
(2005) - Freddie (TV seriál)
(2004) - The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
(2004) - Tony 'n' Tina's Wedding
(2004) - Sklapni a polib mě
(2003) - The New Tom Green Show
(2003) - Výplata
(2003) - The Lyon's Den (TV seriál)
(2003) - Kurs sebeovládání
(2003) - I'm with Her (TV seriál)
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Zero Effect
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Milujte svého zabijáka
(2002) - Klamné zdání
(2002) - Glory Days (TV seriál)
(2002) - Fastlane (TV seriál)
(2001) - Totally Blonde
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Mutant X (TV seriál)
(2001) - Inside Schwartz (TV seriál)
(2000) - To Tell the Truth
(2000) - 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
(2000) - Sunset Strip
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Andromeda (TV seriál)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Avalon: Za propastí
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Lhář, lhář
(1997) - Havran
(1997) - The Haunted Sea
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Dunící hrom
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - Deadly Games (TV seriál)
(1994) - Weird Science (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Emmanuelle, Queen of the Galaxy
(1994) - Emanuela ve vesmíru 7
(1994) - Emanuela ve vesmíru 6
(1994) - Emanuela ve vesmíru 5
(1994) - Emanuela ve vesmíru 4
(1994) - Emanuela ve vesmíru 3
(1994) - Emanuela ve vesmíru 2
(1994) - Emanuela ve vesmíru 1
(1994) - Doba přílivu (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
Krista Allen - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.4.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Krista Allen 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Krista Allen - herečka, modelka

se narodila 5.4.1971 ve městě Ventura, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Krista Allen

Dnes se narodili
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905) herec

Česká republika Čestmír Řanda ml.
(*1959) herec

Česká republika Vladimír Brabec
(*1934) herec, dabér

Polsko Anny Ondráková
(*1902) herečka

Velká Británie Mike Oldfield
(*1953) zpěvák, skladatel, kytarista


Krista Allen
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
15°43’
6
 
LunaLuna:
Lev
24°58’
10
 
MerkurMerkur:
Býk
3°03’
6
 
VenušeVenuše:
Ryby
9°02’
4
 
MarsMars:
Kozoroh
14°41’
3
 
JupiterJupiter:
Střelec
6°09’
1
R
SaturnSaturn:
Býk
20°47’
7
 
UranUran:
Váhy
11°20’
11
R
NeptunNeptun:
Střelec
2°48’
1
R
PlutoPluto:
Panna
27°54’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
20°55’
4
R
Černá LunaLilith:
Panna
23°48’
11
 
CheirónCheirón:
Beran
10°08’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
28°57’
8
Domy:
Štír
8°13’
Býk
8°13’
2:
Střelec
7°14’
8:
Blíženci
7°14’
3:
Kozoroh
9°21’
9:
Rak
9°21’
Vodnář
13°20’
Lev
13°20’
5:
Ryby
15°57’
Panna
15°57’
6:
Beran
14°22’
Váhy
14°22’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
25°46’
11
Slun./Luna:
Blíženci
20°20’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Marie Rosůlková
(*1901 - 1993) herečka

Spojené státy Emily Dickinson
(*1830 - 1886) spisovatelka, básnířka

Itálie Marie Ludovika Španělská
(*1745 - 1792) římskoněmecká císařovna, královna česká, uherská, chorvatská, rakouská aricivévodkyně

Francie Sacha Vierny
(*1919 - 2001) kameraman

Francie Jean-Luc Dehaene
(*1940 - 2014) europoslanec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »