Kristen Bell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kristen Bell
(Kristen Anne Bell)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
40 let
Povolání:
herečka

Kristen Bell - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
18.7.1980 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kristen Bell 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kristen Bell
datum narození 18.7.1980
(herečka, instagram)

Kristen Bell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zootropolis: Město zvířat
(2016) - The Boss
(2017) - CHiPs
(2016) - Bad Moms
(2015) - Repeat After Me
(2015) - Oslava v Ledovém království
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The 2014 Film Independent Spirit Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - The Story of Frozen: Making a Disney Animated Classic
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Veronica Marsová
(2014) - Play It Again, Dick (TV seriál)
(2014) - The Maya Rudolph Show
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Lady Gaga & the Muppets' Holiday Spectacular
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Some Girl(s)
(2013) - Mládeži nepřístupno
(2013) - The Lifeguard
(2013) - Ledové království
(2012) - People's Choice Awards 2012
(2012) - The Jeff Probst Show
(2012) - Žhavá láska (TV seriál)
(2012) - Vlastní zbraň podmínkou
(2012) - Unsupervised (TV seriál)
(2012) - Stuck in Love
(2012) - Profesionální lháři (TV seriál)
(2012) - Naboř a ujeď
(2012) - Máme rádi velryby
(2011) - Teen Choice 2011
(2011) - Vřískot 4
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - The Teen Choice Awards 2010
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Conan
(2010) - You Again Cast Fight
(2010) - Zase ona!
(2010) - Varieté
(2010) - Rande v Římě
(2010) - Dostaň ho tam
(2010) - Astro Boy vs. The Junkyard Pirates
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - Trable v ráji
(2009) - Past na lásku
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Makin Music
(2009) - Fanoušci
(2009) - Astro Boy
(2008) - The Teen Choice Awards 2008
(2008) - Kopačky
(2007) - 2007 Primetime Creative Arts Emmy Awards
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Scream Awards 2007
(2007) - Super drbna (TV seriál)
(2007) - Flatland: The Movie
(2006) - The Teen Choice Awards 2006
(2006) - 50 tablet
(2006) - Roman
(2006) - Puls
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Tráva
(2005) - Temné vody
(2005) - Last Days of America
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Sestra i matka
(2004) - Pravidla boje
(2004) - Deadwood (TV seriál)
(2003) - The O'Keefes (TV seriál)
(2003) - Měsíční záliv
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2002) - People Are Dead
(2002) - Everwood (TV seriál)
(2001) - Tak nevyhrožuj
(1998) - Polská svatba
(1994) - Extra
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1981) - Entertainment Tonight
(1952) - Today
Kristen Bell - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1975) Dax Shepard - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1976) Kevin Mann
(*1978) Matthew Morrison

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.7.1980 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kristen Bell 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kristen Bell - herečka

se narodila 18.7.1980 ve městě Detroit, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kristen Bell

Dnes se narodili
Spojené státy David Duchovny
(*1960) herec

Jižní Afrika Charlize Theron
(*1975) herečka, modelka

Velká Británie Hans Matheson
(*1975) herec, zpěvák, muzikant

Velká Británie Bruce Dickinson
(*1958) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Sámer Issa
(*1985) zpěvák


Kristen Bell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
25°59’
 
LunaLuna:
Váhy
6°57’
 
MerkurMerkur:
Rak
15°58’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
18°26’
 
MarsMars:
Váhy
4°23’
 
JupiterJupiter:
Panna
9°03’
 
SaturnSaturn:
Panna
22°47’
 
UranUran:
Štír
21°33’
R
NeptunNeptun:
Střelec
20°23’
R
PlutoPluto:
Váhy
19°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
21°19’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
11°36’
 
CheirónCheirón:
Býk
17°41’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Oliver Hardy
(*1892 - 1957) herec

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880 - 1921) básník, dramatik a esejista

Indie Rabíndranáth Thákur
(*1861 - 1941) filozof, spisovatel, hudební skladatel, malíř

Francie Élisa Bonaparte
(*1777 - 1820) sestra Napoleona, toskánská velkovévodkyně, kněžna Luccy a Piombina

Spojené státy Robert Hutton
(*1920 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »