Kurt Fuller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kurt Fuller

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Kurt Fuller - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.9.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kurt Fuller 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kurt Fuller
datum narození 16.9.1953
(herec, instagram)

Kurt Fuller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ghostheads
(2015) - A Light Beneath Their Feet
(2015) - Accidental Love
(2014) - The Wolves of Savin Hill
(2014) - The Rebels (TV seriál)
(2014) - Manhattan Love Story (TV seriál)
(2013) - Zmrzlá zem
(2013) - Us & Them (TV seriál)
(2013) - Fízlové, hajzlové
(2013) - The Crazy Ones (TV seriál)
(2012) - Tichý zloděj
(2012) - Family Trap
(2011) - Půlnoc v Paříži
(2010) - S tebou je mi líp (TV seriál)
(2010) - The Prankster
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Legally Mad
(2010) - Famílie (TV seriál)
(2010) - BoyBand
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - Suprhrdina
(2008) - Hollywood Residential (TV seriál)
(2007) - Pan tělocvikář
(2006) - Štěstí na dosah
(2006) - Fist in the Eye
(2006) - Big Day (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - I'm Not Gay
(2005) - Good Cop, Bad Cop
(2005) - The Civilization of Maxwell Bright
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Ray
(2003) - Kurs sebeovládání
(2003) - Candor City Hospital
(2002) - Živě z Bagdádu
(2002) - Z nuly hrdinou
(2002) - Repli-Kate
(2002) - Joshua
(2002) - Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
(2001) - That's My Bush! (TV seriál)
(2000) - Scary Movie: Děsnej biják
(2000) - Angels in the Infield
(1999) - Jack Bull
(1999) - Honba za diamanty
(1999) - Drill Man: The Series (TV seriál)
(1999) - Bláznivá runway
(1998) - Ředitel má volno
(1998) - Looking for Lola
(1997) - Timecop (TV seriál)
(1997) - Moonbase
(1997) - Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder
(1997) - Home Invasion
(1996) - Zvrácená touha
(1996) - Svůdná nenávist
(1996) - Pandořina skříňka
(1996) - Fanatik
(1996) - The Faculty (TV seriál)
(1995) - Virus
(1995) - Stuart Saves His Family
(1995) - See Jane Run
(1995) - Just Looking
(1995) - French Exit
(1994) - Hodiny před smrtí
(1993) - Relentless: Mind of a Killer
(1993) - Podstata spravedlnosti
(1993) - Kořeny zla
(1993) - Dívka z kalendáře
(1992) - Wayneův svět
(1992) - Stormy Weathers
(1992) - Správná volba
(1992) - Laurie Hill (TV seriál)
(1991) - Zkázonosná Eva
(1991) - Marilyn and Me
(1991) - Bingo
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1990) - Ohňostroj marnosti
(1990) - Capital News (TV seriál)
(1990) - Capital News
(1989) - Under the Boardwalk
(1989) - Obhájce pravdy
(1989) - Krotitelé duchů II
(1989) - Kladivo
(1989) - The Frog Girl
(1988) - Rudé horko
(1988) - Miracle Mile
(1988) - Elvíra-vládkyně noci
(1987) - Warm Hearts, Cold Feet
(1987) - Běžící muž
(1985) - Wildside (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.9.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kurt Fuller 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kurt Fuller - herec

se narodil 16.9.1953 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kurt Fuller

Dnes se narodili
Spojené státy Forest Whitaker
(*1961) herec, režisér

Dánsko Brigitte Nielsen
(*1963) herečka, zpěvačka, modelka, moderátorka

Spojené státy Brian Austin Green
(*1973) herec, režisér

Německo Diane Kruger
(*1976) herečka, modelka

Velká Británie Ian Curtis
(*1956) zpěvák, kytarista


Kurt Fuller
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
23°19’
 
LunaLuna:
Střelec
24°24’
 
MerkurMerkur:
Váhy
1°02’
 
VenušeVenuše:
Lev
20°45’
 
MarsMars:
Panna
1°06’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
25°09’
 
SaturnSaturn:
Váhy
25°46’
 
UranUran:
Rak
22°17’
 
NeptunNeptun:
Váhy
22°30’
 
PlutoPluto:
Lev
23°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
0°23’
R
Černá LunaLilith:
Panna
29°38’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
15°20’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Martin Landau
(*1928 - 2017) herec

Rusko Anton Pavlovič Čechov
(*1860 - 1904) spisovatel

Itálie Gianni Versace
(*1946 - 1997) italský módní návrhář

Švýcarsko Gottfried Keller
(*1819 - 1890) básník, prozaik

Itálie Edoardo Agnelli
(*1892 - 1935) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »