Kyle Secor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kyle Secor
(Kyle Ivan Secor)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tacoma, Washington
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec, režisér

Kyle Secor - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
31.5.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kyle Secor 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kyle Secor
datum narození 31.5.1957
(herec, režisér, instagram)

Kyle Secor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Za branou (TV seriál)
(2010) - Outlaw (TV seriál)
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - The Deep End (TV seriál)
(2009) - Ve službách FBI (TV seriál)
(2009) - Dark Blue (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - Profesionálky (TV seriál)
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Hidden Palms (TV seriál)
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Nevěra
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - Útěk ze čtvrtého rozměru
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2001) - Bailey's Mistake
(2000) - Krvavé tajemství
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Homicide: The Movie
(2000) - Endsville
(2000) - City of Angels (TV seriál)
(1998) - Intrikánka
(1996) - Není úniku
(1995) - Beauty's Revenge
(1994) - Zóna úniku
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Midnight Runaround
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Silent Victim
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Nezkrotné srdce
(1992) - Middle Ages (TV seriál)
(1992) - In the Line of Duty: Siege at Marion
(1992) - Eerie, Indiana (TV seriál)
(1991) - Špatný odhad
(1991) - Pozdě k večeři
(1991) - Noci s nepřítelem
(1991) - Doktor
(1991) - Dobrodruzi z velkoměsta
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Srdce jihu
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - The Outside Woman
(1988) - Tragický let
(1988) - Kdo seje vítr
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)

Kyle Secor - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Kyle Secor - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.5.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kyle Secor 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kyle Secor - herec, režisér

se narodil 31.5.1957 ve městě Tacoma, Washington, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kyle Secor

Dnes se narodili
Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895) 7. československý prezident

Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystik, jogín, spisovatel, právník

Německo Karl Benz
(*1844) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881) 261. papež

Německo Julius Mayer
(*1814) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky


Kyle Secor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
9°45’
 
LunaLuna:
Rak
5°48’
 
MerkurMerkur:
Býk
15°36’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
22°09’
 
MarsMars:
Rak
16°50’
 
JupiterJupiter:
Panna
22°04’
 
SaturnSaturn:
Střelec
11°07’
R
UranUran:
Lev
3°59’
 
NeptunNeptun:
Štír
0°15’
R
PlutoPluto:
Lev
28°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
18°44’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
0°31’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
17°23’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Peterka
(*1922 - 2016) herec, představitel Krakonoše

Česká republika Petr Hapka
(*1944 - 2014) herec, zpěvák a hudební skladatel

Kuba Fidel Castro
(*1926 - 2016) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878 - 1968) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Francie Gérard Philipe
(*1922 - 1959) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »