Lainie Kazan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lainie Kazan
(Lainie Levine)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herečka

Lainie Kazan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.5.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lainie Kazan 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Lainie Kazan
datum narození 15.5.1940
(herečka, instagram)

Lainie Kazan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Moje tlustá řecká svatba 2
(2015) - Tab Hunter Confidential
(2015) - Pearly Gates
(2014) - Láska s vůní sušenek
(2014) - I'm a Mitzvah
(2012) - Sketchy (TV seriál)
(2012) - Finding Joy
(2012) - Divorce Invitation
(2010) - Ollie Klublershturf vs. the Nazis
(2010) - Mery v očekávání
(2009) - RuPaul's Drag Race
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Oy Vey! My Son Is Gay!!
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Zohan: Krycí jméno Kadeřník
(2008) - Beau Jest
(2007) - Red Riding Hood
(2007) - In the Motherhood (TV seriál)
(2006) - V dobrém i zlém (TV seriál)
(2005) - Zásnubní prsten
(2005) - Whiskey School
(2003) - Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
(2003) - Noc dobrá pro smrt
(2003) - Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)
(2003) - Láska s rizikem
(2003) - Božská Lily
(2002) - Osm bláznivých večerů
(2002) - Moje tlustá řecká svatba
(2001) - Shelley Winters: Full Disclosure
(2000) - If You Only Knew
(2000) - Co se vaří?
(2000) - Bruno
(2000) - Akce Pelikán
(1999) - Kimberly
(1998) - The Unknown Cyclist
(1998) - Safety Patrol
(1998) - Půlnoc nikdy nekončí
(1998) - Big Hit
(1997) - Allie & Me
(1996) - Utajená svatba
(1996) - Spiklenci
(1996) - Movies Money Murder
(1996) - Life's Work (TV seriál)
(1995) - Prince for a Day
(1993) - Když mi odejdeš
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - Pusinky už nekupuji
(1992) - Eternity
(1991) - Štěstí z 29. ulice
(1990) - Earthday Birthday
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Hägar the Horrible
(1988) - Ze tmy
(1988) - Osudové pláže
(1987) - Medium Rare
(1987) - Karen's Song (TV seriál)
(1987) - Harry a Hendersonovi
(1986) - Twisted Sister: Come Out and Play (hudební videoklip)
(1986) - Tough Cookies (TV seriál)
(1986) - Delta Force
(1985) - Lust in the Dust
(1985) - Cesta Natty Gannové
(1984) - Obsessive Love
(1984) - The Jerk, Too
(1983) - Sunset Limousine
(1983) - Hotel
(1982) - One from the Heart
(1982) - Můj oblíbený rok
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1980) - Prosba o lásku
(1978) - The Paper Chase (TV seriál)
(1978) - A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story
(1978) - Columbo: Předveď dokonalou vraždu
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1971) - Zloděj koní
(1970) - The Virginia Graham Show
(1969) - The David Frost Show
(1968) - Žena v moři
(1968) - Dayton's Devils
(1966) - The Dean Martin Summer Show
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Girl Talk
(1948) - Toast of the Town

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.5.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lainie Kazan 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lainie Kazan - herečka

se narodila 15.5.1940 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lainie Kazan

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Lainie Kazan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
24°29’
 
LunaLuna:
Panna
2°46’
 
MerkurMerkur:
Býk
16°55’
 
VenušeVenuše:
Rak
6°06’
 
MarsMars:
Blíženci
28°37’
 
JupiterJupiter:
Beran
29°48’
 
SaturnSaturn:
Býk
7°00’
 
UranUran:
Býk
22°08’
 
NeptunNeptun:
Panna
22°49’
R
PlutoPluto:
Lev
0°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
18°22’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
27°03’
 
CheirónCheirón:
Rak
16°27’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
8xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Úplněk v PannaPanně
ukázat kalendář »