Lance Bass wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lance Bass
(James Lance Bass)

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.5. 1979 - 13:20h
Místo:
Laurel, Mississippi
Země:
Věk:
45 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák

Lance Bass - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (B)
Datum narození a čas (místní čas):
4.5.1979 - 13:20  (CDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.5.1979 - 18:20  
US, Laurel:
31°42' s.š., 89°8' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lance Bass 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Lance Bass
datum narození 4.5.1979
(herec, zpěvák, instagram)

Lance Bass - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 24 Hours of Reality and Live Earth: The World Is Watching
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2014) - Such Good People
(2014) - Pan kritik (TV seriál)
(2014) - Apartment Troubles
(2013) - In Bed with Joan
(2012) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2009) - Rex
(2008) - Trable Denise Richards
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Tropická bouře
(2007) - Když si Chuck bral Larryho
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Ztroskotaná láska
(2005) - Prokletí
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Seek & Hide
(2003) - America's Most Talented Kid
(2002) - TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration
(2002) - Muhammad Ali's All-Star 60th Birthday Celebration!
(2002) - 'N Sync: PopOdyssey Live (koncert)
(2001) - Céline Dion: All the Way... A Decade of Song & Video (hudební videoklip)
(2001) - MTV Icon: Janet Jackson
(2001) - Crossover
(2001) - N'Sync: The Road to Celebrity (koncert)
(2001) - 'N Sync: The Atlantis Concert (koncert)
(2001) - NSync: Bigger Than Live (koncert)
(2001) - Michael Jackson Live (koncert)
(2001) - Zoolander
(2001) - Přesný zásah
(2001) - Koho hledá Kevin?
(2000) - The Teen Choice Awards 2000
(2000) - 'N Sync: 'Ntimate Holiday Special
(2000) - 'N Sync: Making the Tour
(2000) - 'N Sync: Live From Madison Square Garden (koncert)
(2000) - 'N Sync & Britney Spears: Your #1 Video Requests... And More!
(2000) - Gloria Estefan's Caribbean Soul: The Atlantis Concert (koncert)
(1999) - The Teen Choice Awards 1999
(1999) - Armagedd'NSync
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1999) - 'N Sync: No Strings Attached
(1999) - Making the Video (TV seriál)
(1999) - L'Oreal Summer Music Mania (koncert)
(1998) - 'N Sync TV
(1998) - 'N Sync In Concert (koncert)
Lance Bass - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.5.1979 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lance Bass 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lance Bass - herec, zpěvák

se narodil 4.5.1979 ve městě Laurel, Mississippi, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lance Bass

Dnes se narodili
Švédsko král Gustav V.
(*1858) král

Česká republika Jan Železný
(*1966) atlet - oštěpař

Spojené státy Geronimo
(*1829) apačský náčelník, šaman

Spojené státy Teal Swan
(*1984) jasnovidka

Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) herec, scénárista, rapper


Lance Bass
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
13°41’
9
 
LunaLuna:
Lev
19°58’
12
 
MerkurMerkur:
Beran
20°09’
9
 
VenušeVenuše:
Beran
13°58’
8
 
MarsMars:
Beran
21°21’
9
 
JupiterJupiter:
Lev
1°22’
12
 
SaturnSaturn:
Panna
7°05’
1
R
UranUran:
Štír
19°13’
3
R
NeptunNeptun:
Střelec
20°02’
4
R
PlutoPluto:
Váhy
17°08’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
14°40’
1
R
Černá LunaLilith:
Lev
22°41’
12
 
CheirónCheirón:
Býk
9°39’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
0°24’
4
Domy:
Lev
24°06’
Vodnář
24°06’
2:
Panna
18°49’
8:
Ryby
18°49’
3:
Váhy
17°50’
9:
Beran
17°50’
Štír
20°20’
Býk
20°20’
5:
Střelec
23°36’
Blíženci
23°36’
6:
Kozoroh
25°09’
Rak
25°09’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
7°13’
11
Slun./Luna:
Rak
1°50’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adina Mandlová
(*1910 - 1991) herečka

Spojené státy Nicholas Ray
(*1911 - 1979) herec

Rusko Elsa Triolet
(*1896 - 1970) francouzská spisovatelka

Německo Helmut Kohl
(*1930 - 2017) politik

Slovensko Alexandra Berková
(*1949 - 2008) scénáristka, publicistka, prozaička, pedagožka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »