Larry Drake wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Larry Drake

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tulsa, Oklahoma
Země:
Věk:
† 66 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Larry Drake - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.2.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Larry Drake 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Larry Drake
datum narození 21.2.1950
(herec, instagram)

Larry Drake - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Green Lantern: První let
(2009) - Dead Air
(2008) - Patologie
(2007) - Gryfon
(2006) - Love Hollywood Style
(2006) - Living the Dream
(2006) - Blázinec na koleji 2
(2005) - Paní Harrisová
(2005) - Krvavá pomsta
(2005) - I Will Avenge You, Iago!
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Timequest
(2002) - Šňup
(2002) - Právo v Los Angeles
(2002) - Firefly (TV seriál)
(2001) - Prci, prci, prcičky 2
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Dark Asylum
(2000) - Nepolapitelný virus
(1999) - Time of Her Time
(1999) - Inferno
(1999) - Děti z Duranga
(1999) - Batman Beyond: The Movie
(1998) - The Treat
(1998) - Paranoia
(1998) - Nebezpečná zásilka
(1998) - Lovná zvěř (TV seriál)
(1997) - Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
(1997) - Johnny Bravo (TV seriál)
(1996) - Road Rovers (TV seriál)
(1996) - Krakatice
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Dobrodružství Augusta Kinga
(1995) - Darkman II: Durantův návrat
(1994) - One More Mountain
(1992) - Dr. Giggles
(1992) - Blind Geronimo and His Brother
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Vražda v New Hampshire
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Darkman
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The More You Know
(1989) - Tales from the Crypt
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Příliš hezké, než aby to byla pravda
(1988) - Navěky svoji?
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - The Ladies Club
(1986) - Code of Vengeance (TV seriál)
(1984) - Karate Kid
(1983) - The Taming of the Shrew
(1983) - The Skin of Our Teeth
(1981) - Dark Night of the Scarecrow
(1981) - Bílí lvi
(1980) - Souboj cti
(1978) - The Seniors
(1975) - Trucker's Woman
(1971) - This Stuff'll Kill Ya!

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.2.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Larry Drake 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Larry Drake - herec

se narodil 21.2.1950 ve městě Tulsa, Oklahoma, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Larry Drake

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Larry Drake
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
2°17’
 
LunaLuna:
Beran
23°29’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
8°28’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
3°06’
 
MarsMars:
Váhy
10°29’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
18°37’
 
SaturnSaturn:
Panna
17°07’
R
UranUran:
Rak
1°03’
R
NeptunNeptun:
Váhy
17°02’
R
PlutoPluto:
Lev
16°38’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°23’
R
Černá LunaLilith:
Býk
4°29’
 
CheirónCheirón:
Střelec
20°29’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »