Larry Hagman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Larry Hagman
(Larry Martin Hagman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
21.9. 1931 - 16:20h
Místo:
Fort Worth, Texas
Země:
Věk:
† 81 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
23.11.2012 (Příčina: Rakovina, Hrtan, krk)
Povolání:
herec

Larry Hagman - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Przybylowski (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
21.9.1931 - 16:20  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.9.1931 - 22:20  
US, Fort Worth:
32°44' s.š., 97°19' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Larry Hagman 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Larry Hagman
datum narození 21.9.1931
(herec, instagram)

Larry Hagman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - 80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2011) - To petagma tou kyknou
(2010) - Solartaxi
(2010) - Loď snů - Indiánské léto
(2009) - Somos cómplices (TV seriál)
(2008) - Fuel
(2008) - Fields of Fuel
(2005) - TV Land Confidential
(2004) - Dallas Reunion: Return to Southfork
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2003) - TV's Most Memorable Weddings
(2003) - Intimate Portrait: Linda Gray
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2002) - When Shoulderpads Ruled the World
(2002) - Intimate Portrait: Barbara Eden
(2002) - After Dallas
(2001) - I Love 1980's (TV seriál)
(2000) - GPTV
(2000) - Doing Dallas
(2000) - I Dream of Jeannie... The E! True Hollywood Story
(1999) - Intimate Portrait: Joan Rivers
(1998) - Intimate Portrait: Victoria Principal
(1998) - Dallas: Válka Ewingů
(1998) - Barvy moci
(1997) - Třetí dvojče
(1997) - Orleans (TV seriál)
(1996) - Dallas: J. R. se vrací
(1995) - Nixon
(1993) - Harley-Davidson: The American Motorcycle
(1993) - Obchod je obchod
(1992) - Gomorron
(1991) - Dame Edna's Hollywood
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Dallas: The Early Years
(1985) - Larry King Live
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Vražedné utkání
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Diana
(1981) - Trhák
(1981) - Jag rodnar
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1980) - Omnibus
(1978) - The Making of 'Superman: The Movie'
(1978) - Superman
(1978) - The President's Mistress
(1978) - Poslední správný chlap
(1978) - A Double Life
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
(1977) - The Rhinemann Exchange (TV seriál)
(1977) - Intimate Strangers
(1977) - Checkered Flag or Crash
(1977) - Cry for Justice
(1976) - Velký autobus
(1976) - Tři ze sanitky
(1976) - The Return of the World's Greatest Detective
(1976) - Orel přistál
(1975) - Sarah T. - Portrait of a Teenage Alcoholic
(1975) - Doctors' Hospital (TV seriál)
(1975) - The Big Rip-Off
(1974) - Větrná smršť
(1974) - Stardust
(1974) - Sidekicks
(1974) - Harry a Tonto
(1973) - What Are Best Friends For?
(1973) - The Toy Game
(1973) - The Alpha Caper
(1973) - Love Story (TV seriál)
(1973) - Here We Go Again (TV seriál)
(1973) - Blood Sport
(1973) - Applause
(1973) - Antonio
(1972) - Není kam uniknout
(1972) - Getting Away from It All
(1972) - Beware! The Blob
(1971) - Vanished
(1971) - Návrat domů
(1971) - A Howling in the Woods
(1971) - The Good Life (TV seriál)
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Up in the Cellar
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1969) - Three's a Crowd
(1966) - Parta
(1965) - Po zlém
(1965) - I Dream of Jeannie (TV seriál)
(1964) - The Rogues (TV seriál)
(1964) - Sette contro la morte
(1964) - Selhání vyloučeno
(1964) - Ensign Pulver
(1963) - The Silver Burro
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - Diagnosis: Unknown (TV seriál)
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1958) - The Outcasts of Poker Flat
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)

Larry Hagman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Larry Hagman - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1933) Joan Collins

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.9.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Larry Hagman 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Larry Hagman - herec

se narodil 21.9.1931 ve městě Fort Worth, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Larry Hagman

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Larry Hagman
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
27°57’
8
 
LunaLuna:
Vodnář
4°08’
12
 
MerkurMerkur:
Panna
10°09’
7
 
VenušeVenuše:
Váhy
1°39’
8
 
MarsMars:
Štír
3°04’
9
 
JupiterJupiter:
Lev
14°08’
7
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
16°38’
12
 
UranUran:
Beran
18°09’
2
 
NeptunNeptun:
Panna
6°21’
7
 
PlutoPluto:
Rak
21°57’
6
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
5°38’
2
 
Černá LunaLilith:
Beran
5°06’
2
 
CheirónCheirón:
Býk
23°22’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
20°08’
4
Domy:
Vodnář
13°57’
Lev
13°57’
2:
Ryby
26°39’
8:
Panna
26°39’
3:
Býk
2°23’
9:
Štír
2°23’
Býk
29°42’
Štír
29°42’
5:
Blíženci
22°48’
Střelec
22°48’
6:
Rak
15°51’
Kozoroh
15°51’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
6°49’
11
Slun./Luna:
Střelec
1°03’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »