Laura Linney wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Laura Linney
(Laura Leggett Linney)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herečka

Laura Linney - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
5.2.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Laura Linney 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Laura Linney
datum narození 5.2.1964
(herečka, instagram)

Laura Linney - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Dinner
(2016) - Želvy Ninja 2
(2016) - Sully
(2016) - Genius
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Mr. Holmes
(2013) - Letters to Jackie: Remembering President Kennedy
(2013) - WikiLeaks
(2012) - Královský víkend
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Velká vánoční jízda
(2011) - The Details
(2011) - Na slovíčko s básničkou (TV seriál)
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Ve znamení raka (TV seriál)
(2010) - Morning
(2010) - Mocná síla soucitu
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - Město Osudu
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Speechless
(2008) - John Adams (TV seriál)
(2008) - Druhý muž
(2007) - Osudové selhání
(2007) - Holka na hlídání
(2007) - Divoši
(2006) - Man of the Year
(2006) - Lekce řízení
(2006) - Jindabyne
(2006) - Hořká krajina
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - The American Experience: Mary Pickford
(2005) - V moci ďábla
(2005) - Sépie a velryba
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - P.S.
(2004) - Kinsey
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Day by Day: A Director's Journey Part I
(2003) - Život Davida Galea
(2003) - Tajemná řeka
(2003) - Láska nebeská
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Woodrow Wilson and the Birth of the American Century
(2002) - Proroctví z temnot
(2002) - Projekt Laramie
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - You Can Count on Me: A Look Inside
(2001) - Iris
(2001) - Historky z města (TV seriál)
(2000) - Tápající
(2000) - Na mě se můžeš spolehnout
(2000) - Milenky v akci
(2000) - The House of Mirth
(1999) - Milostné dopisy
(1999) - Lush
(1998) - Truman Show
(1998) - More Tales of the City (TV seriál)
(1997) - Absolutní moc
(1996) - Prvotní strach
(1995) - Kongo
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Život naruby
(1993) - Tales of the City (TV seriál)
(1993) - Slepý bod
(1993) - Ročník 61
(1993) - Nevinné tahy
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Dave
(1992) - Gomorron
(1992) - Lék pro Lorenza
(1981) - Entertainment Tonight
Laura Linney - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1961) Eric Stoltz

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.2.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Laura Linney 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Laura Linney - herečka

se narodila 5.2.1964 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Laura Linney

Dnes se narodili
Česká republika Vlastimil Zavřel
(*1954) herec

Česká republika Jáchym Topol
(*1962) básník a experimentující prozaik

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901) zpěvák, trumpetista

Česká republika Ludvík Očenášek
(*1872) konstruktér, vynálezce, scénárista

Spojené státy Barack Obama
(*1961) prezident USA


Laura Linney
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
15°42’
 
LunaLuna:
Štír
15°23’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
22°36’
 
VenušeVenuše:
Ryby
23°32’
 
MarsMars:
Vodnář
18°17’
 
JupiterJupiter:
Beran
15°31’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
24°24’
 
UranUran:
Panna
8°57’
R
NeptunNeptun:
Štír
17°47’
 
PlutoPluto:
Panna
13°36’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°28’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
2°30’
 
CheirónCheirón:
Ryby
12°43’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert Taylor
(*1911) herec

Česká republika Boris Hybner
(*1941) mim, herec, režisér, scenárista, pedagog

Česká republika Jana Plodková
(*1981) herečka

Indie Kajol
(*1974) herečka

Francie Guy de Maupassant
(*1850) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Victor Mature
(*1913 - 1999) herec, režisér

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913 - 1976) herečka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930 - 2015) sportovec, herec, kaskadér

Česká republika Jana Robbová
(*1951 - 1996) herečka, zpěvačka

Dánsko Hans Christian Andersen
(*1805 - 1875) největší evropský pohádkář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »