Lauren Graham wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lauren Graham
(Lauren Helen Graham)

Pohlaví:
Žena
Narození:
16.3. 1967 - 18:26h
Místo:
Honolulu, Havaj
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, spisovatelka

Lauren Graham - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
16.3.1967 - 18:26  (HST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.3.1967 - 04:26  
US, Honolulu:
21°18' s.š., 157°51' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lauren Graham 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Lauren Graham
datum narození 16.3.1967
(herečka, spisovatelka, instagram)

Lauren Graham - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Middle School: The Worst Years of My Life
(2016) - Joshy
(2015) - Hrdina Max
(2014) - Letos Vánoce nebudou
(2013) - Hollywood Game Night
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Něco jako komedie
(2010) - Famílie (TV seriál)
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2009) - Zataženo, občas trakaře
(2009) - O smyslu života
(2008) - Vyletět z hnízda
(2008) - Boj o patent
(2007) - Vdáš se, a basta!
(2007) - Božský Evan
(2006) - Black Diamonds: Mountaintop Removal & the Fight for Coalfield Justice
(2006) - Studio 60 (TV seriál)
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Šťastná třináctka
(2005) - Ochránce
(2005) - The Moguls
(2005) - The Life Coach
(2005) - Gnome
(2004) - Gilmore Girls Backstage Special
(2004) - Seeing Other People
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Santa je úchyl!
(2002) - Pomoc!!! Já mám rande
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - Osudu neutečeš
(2001) - Listopadová romance
(2000) - M.Y.O.B. (TV seriál)
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Dill Scallion
(1998) - Jediná správná věc
(1998) - Conrad Bloom (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Hlídač mrtvých
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - My z přístavu (TV seriál)
(1996) - Good Company (TV seriál)
(1995) - NewsRadio (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
Lauren Graham - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.3.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lauren Graham 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lauren Graham - herečka, spisovatelka

se narodila 16.3.1967 ve městě Honolulu, Havaj, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lauren Graham

Dnes se narodili
Spojené státy George Clooney
(*1961) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Orson Welles
(*1915) herec, scénárista, režisér

Itálie Rudolph Valentino
(*1895) herec

Česká republika Oldřich Vízner
(*1947) herec

Česká republika Aleš Háma
(*1973) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor


Lauren Graham
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
25°53’
7
 
LunaLuna:
Blíženci
1°04’
9
 
MerkurMerkur:
Ryby
4°33’
6
 
VenušeVenuše:
Beran
26°04’
8
 
MarsMars:
Štír
2°44’
2
R
JupiterJupiter:
Rak
24°27’
11
R
SaturnSaturn:
Beran
1°37’
7
 
UranUran:
Panna
22°13’
12
R
NeptunNeptun:
Štír
24°14’
3
R
PlutoPluto:
Panna
19°09’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
9°20’
8
R
Černá LunaLilith:
Beran
9°01’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°41’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
28°23’
3
Domy:
Panna
23°12’
Ryby
23°12’
2:
Váhy
22°07’
8:
Beran
22°07’
3:
Štír
22°37’
9:
Býk
22°37’
Střelec
23°18’
Blíženci
23°18’
5:
Kozoroh
23°45’
Rak
23°45’
6:
Vodnář
23°59’
Lev
23°59’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
8°15’
11
Slun./Luna:
Beran
28°28’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gary Cooper
(*1901) herec, zpěvák

Česká republika Tereza Brodská
(*1968) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911) režisér

Chorvatsko Josip Broz Tito
(*1892) prezident

Česká republika Iva Kubelková
(*1977) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Marlene Dietrich
(*1901 - 1992) herečka, zpěvačka

Rakousko Karel Plicka
(*1894 - 1987) národní umělec, fotograf, hudebník, režisér, kameraman, spoluzakladatel AMU v Praze

Německo Friedrich Bayer
(*1825 - 1880) chemik, podnikatel, zakldatel Bayer AG

Itálie Maria Montessori
(*1870 - 1952) zakladatelka moderní pedagogiky, filozofka, vědkyně

Německo Alexander von Humboldt
(*1769 - 1859) přírodovědec, cestovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »