Leann Hunley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leann Hunley

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Forks
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herečka

Leann Hunley - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.2.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leann Hunley 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Leann Hunley
datum narození 25.2.1955
(herečka, instagram)

Leann Hunley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - SoapTalk
(2001) - Your Guardian
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Horse Sense
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1995) - Hudson Street (TV seriál)
(1995) - Cops n Roberts
(1994) - Modelky s.r.o. (TV seriál)
(1994) - Heaven Help Us (TV seriál)
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Silent Victim
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Daddy Dearest (TV seriál)
(1993) - Burani z Beverly Hills
(1992) - Coopersmith: Sladký pach vraždy
(1991) - Princesses (TV seriál)
(1990) - Oheň Gabrielův (TV seriál)
(1990) - Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - Wolf
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1986) - The New Hollywood Squares
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Designing Women (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Wogan
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1979) - The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
(1979) - Mrs. Columbo (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1978) - The Islander
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1978) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.2.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leann Hunley 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leann Hunley - herečka

se narodila 25.2.1955 ve městě Forks, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leann Hunley

Dnes se narodili
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Leann Hunley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
6°06’
 
LunaLuna:
Beran
12°55’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
14°21’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°35’
 
MarsMars:
Beran
29°20’
 
JupiterJupiter:
Rak
20°29’
R
SaturnSaturn:
Štír
21°09’
 
UranUran:
Rak
24°07’
R
NeptunNeptun:
Váhy
28°02’
R
PlutoPluto:
Lev
25°18’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
2°29’
R
Černá LunaLilith:
Štír
28°33’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
2°21’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Belushi
(*1949 - 1982) herec

Rusko Josif Vissarionovič Stalin
(*1878 - 1953) sovětský diktátor, masový vrah

Venezuela Hugo Chávez
(*1954 - 2013) venezuelský prezident

Německo Marie d'Agoult
(*1805 - 1876) francouzská spisovatelka, přítelkně Franze Liszta

Spojené státy Ray Tomlinson
(*1941 - 2016) programátor, vynálezce použití @ znaku v e-mailu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »