Lee Remick wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lee Remick
(Lee Ann Remick)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Quincy, Massachusetts
Země:
Věk:
† 55 let
Úmrtí:
2.7.1991 (Příčina: Rakovina, Játra)
Povolání:
herečka

Lee Remick - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
14.12.1935 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lee Remick 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Lee Remick
datum narození 14.12.1935
(herečka, instagram)

Lee Remick - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Blake Edwards
(1999) - Hollywood a Bible
(1989) - Most do ticha
(1989) - Kolem světa za 80 dní
(1989) - Dark Holiday
(1988) - Jesse
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - James Stewart: A Wonderful Life
(1987) - The Vision
(1987) - Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
(1986) - Follies in Concert
(1986) - Of Pure Blood
(1986) - Emma's War
(1986) - Eleanor: In Her Own Words
(1985) - Toughlove
(1984) - Rearview Mirror
(1984) - Mistral's Daughter (TV seriál)
(1984) - A Good Sport
(1983) - Montgomery Clift
(1983) - Vánoční dárek
(1982) - The Letter
(1982) - I Do! I Do!
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1980) - The Women's Room
(1980) - Soutěž
(1980) - Ike: The War Years
(1980) - Hold
(1980) - Haywire
(1979) - The Horror Show
(1979) - Torn Between Two Lovers
(1979) - Ike (TV seriál)
(1979) - Evropané
(1978) - Wheels (TV seriál)
(1978) - Dotek Medusy
(1978) - Breaking Up
(1977) - Telefon
(1977) - The Ambassadors
(1976) - Přichází Satan!
(1975) - Hustling
(1975) - Hennessy
(1975) - A Girl Named Sooner
(1974) - Touch Me Not
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1974) - Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
(1973) - A Delicate Balance
(1973) - The Blue Knight
(1973) - And No One Could Save Her
(1972) - Summer and Smoke
(1972) - Secretaria para matar, Una
(1972) - The Man Who Came to Dinner
(1970) - Uťatá hlava
(1970) - Tak mě někdy napadá
(1970) - Kořist
(1969) - Hard Contract
(1968) - Takhle se s dámou nejedná
(1968) - Detektiv
(1967) - Damn Yankees!
(1965) - Když do deště se dá
(1965) - Cesta spásy
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1963) - The Wheeler Dealers
(1963) - The Running Man
(1962) - The Match Game
(1962) - The Farmer's Daughter
(1962) - Experiment in Terror
(1962) - Dny vína a růží
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1961) - Sanctuary
(1960) - The Tempest
(1960) - Divoká řeka
(1959) - These Thousand Hills
(1959) - Anatomie vraždy
(1958) - Dlouhé horké léto
(1957) - Tvář v davu
Lee Remick - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.12.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lee Remick 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lee Remick - herečka

se narodila 14.12.1935 ve městě Quincy, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lee Remick

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Lee Remick
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
21°34’
 
LunaLuna:
Lev
13°59’
 
MerkurMerkur:
Střelec
23°54’
 
VenušeVenuše:
Štír
6°38’
 
MarsMars:
Vodnář
5°40’
 
JupiterJupiter:
Střelec
7°51’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°39’
 
UranUran:
Býk
1°51’
R
NeptunNeptun:
Panna
16°46’
 
PlutoPluto:
Rak
26°59’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
13°51’
R
Černá LunaLilith:
Panna
27°06’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
13°07’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »