Lee Wilkof wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lee Wilkof
(Lee Scott Wilkof)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.6. 1951 - 11:18h
Místo:
Canton (Stark)
Země:
Věk:
70 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Lee Wilkof - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.6.1951 - 11:18  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.6.1951 - 15:18  
US, Canton (Stark):
40°47' s.š., 81°22' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lee Wilkof 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Lee Wilkof
datum narození 25.6.1951
(herec, instagram)

Lee Wilkof - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Shells
(2015) - No Pay, Nudity
(2015) - Anesthesia
(2014) - What Cheer?
(2014) - Route 30, Three!
(2014) - Night Has Settled
(2014) - Listen Up Philip
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - Route 30, Too!
(2012) - High Maintenance (TV seriál)
(2011) - Klíčová osoba
(2011) - Černý kůň
(2010) - YellowBrickRoad
(2009) - Leaves of Grass
(2009) - Asylum Seekers
(2008) - Po škole
(2007) - Silnice č. 30
(2007) - Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
(2007) - Love Comes Lately
(2006) - Mojave Phone Booth
(2004) - Obyčejní hrdinové
(2003) - Škola ro(c)ku
(2003) - Queens Supreme (TV seriál)
(2002) - The End of the Bar
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - 100 Centre Street (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Šedá zóna
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Everything's Jake
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1997) - Soukromé neřesti
(1997) - Propadlí lásce
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Spiklenci
(1996) - Remember WENN (TV seriál)
(1996) - The High Life (TV seriál)
(1995) - Die Schelme von Schelm
(1993) - Dospívání po americku
(1992) - Room for Two (TV seriál)
(1992) - Myši z Bílého domu (TV seriál)
(1992) - Hrdina proti své vůli
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - Davis Rules (TV seriál)
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Shangri-La Plaza
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - The Marshall Chronicles (TV seriál)
(1990) - Cop Rock (TV seriál)
(1989) - Zabij mě opět
(1989) - Major Dad (TV seriál)
(1989) - Chattahoochee
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1989) - A Deadly Silence
(1989) - Cesta domů
(1989) - All's Fair
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1988) - Shakedown on the Sunset Strip
(1988) - Dear John (TV seriál)
(1987) - Max Headroom (TV seriál)
(1987) - Beverly Hills Buntz (TV seriál)
(1986) - A Year in the Life (TV seriál)
(1986) - Perry Mason: Případ střílejícího herce
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - What's Happening Now! (TV seriál)
(1985) - Časný mráz
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Oh Madeline (TV seriál)
(1983) - Jacobo Timerman: Prisoner Without a Name, Cell Without a Number
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Bytost
(1980) - When the Whistle Blows (TV seriál)
(1980) - This Year's Blonde
(1980) - Serial
(1980) - Herschel drtí faraony
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Delta House (TV seriál)
(1978) - W.E.B. (TV seriál)
(1978) - Disco Beaver from Outer Space

Lee Wilkof - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.6.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lee Wilkof 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lee Wilkof - herec

se narodil 25.6.1951 ve městě Canton (Stark), Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lee Wilkof

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Lee Wilkof
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
3°15’
10
 
LunaLuna:
Ryby
25°41’
7
 
MerkurMerkur:
Rak
3°17’
10
 
VenušeVenuše:
Lev
18°38’
12
 
MarsMars:
Blíženci
24°20’
10
 
JupiterJupiter:
Beran
11°43’
8
 
SaturnSaturn:
Panna
26°10’
1
 
UranUran:
Rak
9°16’
11
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°45’
2
R
PlutoPluto:
Lev
18°07’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
13°29’
7
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°08’
10
 
CheirónCheirón:
Střelec
29°31’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
29°33’
9
Domy:
Panna
7°07’
Ryby
7°07’
2:
Váhy
0°56’
8:
Beran
0°56’
3:
Váhy
29°49’
9:
Beran
29°49’
Střelec
3°07’
Blíženci
3°07’
5:
Kozoroh
7°39’
Rak
7°39’
6:
Vodnář
9°25’
Lev
9°25’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
20°07’
11
Slun./Luna:
Býk
14°28’
9


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »