Leif Garrett wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leif Garrett
(Leif Per Nervik)

Pohlaví:
Muž
Narození:
8.11. 1961 - 03:41h
Místo:
Hollywood Beach, Kalifornie
Země:
Věk:
61 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Leif Garrett - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (B)
Datum narození a čas (místní čas):
8.11.1961 - 03:41  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.11.1961 - 11:41  
US, Hollywood Beach:
34°6' s.š., 118°20' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leif Garrett 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Leif Garrett
datum narození 8.11.1961
(herec, instagram)

Leif Garrett - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Celebrity Close Calls
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Celebrity Rehab with Dr. Drew
(2007) - Boulevard of Broken Dreams (TV seriál)
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Velké dítě Dickie Roberts
(2002) - American Bandstand's 50th Anniversary Celebration
(2001) - Heart-throbs of the 70s
(1999) - The Art of a Bullet
(1998) - The Next Tenant
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1995) - The Whispering
(1995) - Cesta na smrt
(1990) - The Spirit of '76
(1989) - Prachy a krev
(1988) - Superboy (TV seriál)
(1988) - Příšery (TV seriál)
(1988) - Party Line
(1987) - Cheerleader Camp
(1987) - Delta Fever
(1986) - The Road to Freedom: L. Ron Hubbard and Friends (koncert)
(1985) - Thunder Alley
(1985) - Shaker Run
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Ztracenci
(1981) - Longshot
(1979) - Battle of the Network Stars VI
(1979) - House Calls (TV seriál)
(1978) - Skateboard
(1978) - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
(1977) - Tigres de papel
(1977) - Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion
(1977) - Kid Vengeance
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Final Chapter: Walking Tall
(1976) - Záplava
(1976) - Family (TV seriál)
(1976) - Boží zbraň
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - Walking Tall Part II
(1975) - Three for the Road (TV seriál)
(1975) - Three for the Road
(1975) - The Last Survivors
(1974) - Strange Homecoming
(1974) - Pět malých ďáblíků
(1974) - Macon County Line
(1974) - Apple's Way (TV seriál)
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1973) - Kráčející skála
(1973) - Doc Elliot (TV seriál)
(1972) - Ghost Story (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1971) - Cade's County (TV seriál)
(1971) - Black Noon
(1970) - The Odd Couple (TV seriál)
(1970) - Nanny and the Professor (TV seriál)
(1970) - Arnie (TV seriál)
(1969) - Bob a Carol a Ted a Alice
(1966) - Family Affair (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
Leif Garrett - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.11.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leif Garrett 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leif Garrett - herec

se narodil 8.11.1961 ve městě Hollywood Beach, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leif Garrett

Dnes se narodili
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Leif Garrett
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
15°50’
2
 
LunaLuna:
Štír
16°41’
2
 
MerkurMerkur:
Váhy
27°02’
1
 
VenušeVenuše:
Váhy
26°34’
1
 
MarsMars:
Štír
26°07’
2
 
JupiterJupiter:
Vodnář
0°33’
4
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
24°38’
4
 
UranUran:
Panna
0°11’
11
 
NeptunNeptun:
Štír
11°13’
2
 
PlutoPluto:
Panna
9°49’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
22°50’
11
R
Černá LunaLilith:
Panna
1°07’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°53’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
11°12’
12
Domy:
Váhy
12°04’
Beran
12°04’
2:
Štír
9°53’
8:
Býk
9°53’
3:
Střelec
10°37’
9:
Blíženci
10°37’
Kozoroh
13°11’
Rak
13°11’
5:
Vodnář
15°38’
Lev
15°38’
6:
Ryby
15°45’
Panna
15°45’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
27°38’
11
Slun./Luna:
Štír
16°15’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Leslie Nielsen
(*1926 - 2010) herec

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907 - 1976) herečka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923 - 2005) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Jan Drda
(*1915 - 1970) spisovatel

Spojené státy Washington Irving
(*1783 - 1859) esejista, povídkář, historik, humorista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »