Lemmy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lemmy
(Ian Fraser Kilmister)

Pohlaví:
Muž
Narození:
24.12. 1945 - 08:30h
Místo:
Stoke-on-Trent, Anglie
Země:
Věk:
† 70 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
28.12.2015 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
zpěvák, baskytarista

Lemmy - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (A)
Datum narození a čas (místní čas):
24.12.1945 - 08:30  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
24.12.1945 - 08:30  
GB, Stoke-on-Trent:
53°0' s.š., 2°11' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lemmy 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Lemmy
datum narození 24.12.1945
(zpěvák, baskytarista, instagram)

Lemmy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Midnight Show
(2016) - Gutterdammerung
(2015) - The Damned: Don't You Wish That We Were Dead
(2014) - Wacken 3D
(2012) - Sunset Strip
(2012) - Saxon
(2011) - Motörhead - I Know How To Die (hudební videoklip)
(2011) - Příběh heavy metalu (TV seriál)
(2011) - My First Guitar
(2011) - Motörhead - Rock in Rio 2010 (koncert)
(2011) - Fix
(2010) - Lemmy
(2010) - Heavy Metal Britannia
(2009) - WWE SummerSlam
(2008) - Motörhead - Rock Out (hudební videoklip)
(2008) - That Metal Show
(2008) - 100 Greatest Hard Rock Songs
(2008) - Anvil! The Story of Anvil
(2006) - Foo Fighters: Hyde Park (koncert)
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - WrestleMania XXI
(2005) - Pán fanoušků: Společníci Prstenu
(2005) - Metal & metalisté
(2005) - Make Your Own Damn Movie!
(2005) - Classic Albums: Motorhead - Ace of Spades
(2005) - Charlie's Death Wish
(2005) - The Curse of El Charro
(2004) - Ramones Raw
(2004) - Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Lemmy
(2001) - WrestleMania X-Seven
(2001) - Motörhead - 25 & Alive: Boneshaker (koncert)
(2001) - The Making of 'Terror Firmer'
(2001) - Lapdance 01
(2001) - Down and Out with the Dolls
(2000) - Motörhead - God Save The Queen (hudební videoklip)
(2000) - 100 Greatest Artists of Hard Rock (TV seriál)
(2000) - Toxický mstitel 4: Masakr ve městě
(1999) - WWE SmackDown
(1999) - Nina Hagen = Punk + Glory
(1999) - Terror Firmer
(1999) - Frezno Smooth
(1998) - Top Ten (TV seriál)
(1997) - We're Outta Here!
(1997) - Tracks
(1997) - DeeVision: Twisted Forever... Forever Twisted
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Never Mind the Buzzcocks
(1996) - Tromeo and Juliet
(1995) - Motörhead - Sacrifice (hudební videoklip)
(1995) - Die Harald Schmidt Show
(1994) - Rockeři
(1994) - John Wayne Bobbitt Uncut
(1993) - Motörhead - Burner (hudební videoklip)
(1992) - Ramones - Substitute (hudební videoklip)
(1992) - Later with Jools Holland
(1991) - Ozzy Osbourne: Don't Blame Me
(1991) - Motörhead Live: Everything Louder Then Everything Else (koncert)
(1990) - The Word
(1990) - Zbraň
(1989) - Hard 'N Heavy Volume 5
(1988) - The Decline of Western Civilization Part II: The Metal Years
(1987) - French and Saunders (TV seriál)
(1987) - Eat the Rich
(1985) - Wendy O. Williams: Bump 'n' Grind (koncert)
(1985) - Motörhead - The Birthday Party (koncert)
(1982) - Mladí v partě (TV seriál)
(1982) - The Comic Strip Presents (TV seriál)
(1980) - Motörhead - Ace of Spades (hudební videoklip)
(1964) - Top of the Pops
Lemmy - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.12.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lemmy 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lemmy - zpěvák, baskytarista

se narodil 24.12.1945 ve městě Stoke-on-Trent, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lemmy

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Lemmy
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
2°10’
12
 
LunaLuna:
Panna
9°33’
8
 
MerkurMerkur:
Střelec
10°15’
11
 
VenušeVenuše:
Střelec
22°47’
12
 
MarsMars:
Lev
0°37’
7
R
JupiterJupiter:
Váhy
23°50’
9
 
SaturnSaturn:
Rak
22°56’
7
R
UranUran:
Blíženci
14°44’
5
R
NeptunNeptun:
Váhy
8°32’
8
 
PlutoPluto:
Lev
11°26’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
29°52’
6
R
Černá LunaLilith:
Štír
15°20’
10
 
CheirónCheirón:
Váhy
19°36’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
9°53’
8
Domy:
Kozoroh
2°30’
Rak
2°30’
2:
Vodnář
22°36’
8:
Lev
22°36’
3:
Beran
10°31’
9:
Váhy
10°31’
Býk
10°14’
Štír
10°14’
5:
Blíženci
0°15’
Střelec
0°15’
6:
Blíženci
16°26’
Střelec
16°26’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
6°22’
11
Slun./Luna:
Štír
5°52’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »