Lenny Henry wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lenny Henry
(Lenworth George Henry)

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.8. 1958 - 03:00h
Místo:
Dudley, Anglie
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista

Lenny Henry - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (A)
Datum narození a čas (místní čas):
29.8.1958 - 03:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.8.1958 - 02:00  
GB, Dudley:
52°33' s.š., 2°8' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lenny Henry 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Lenny Henry
datum narození 29.8.1958
(herec, scénárista, instagram)

Lenny Henry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Danny and the Human Zoo
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - Piráti!
(2011) - The Magicians
(2011) - Comic Relief: Red Nose Day 2011
(2011) - Adam Hills in Gordon St Tonight
(2011) - Warren Ellis: Captured Ghosts
(2009) - Mamba černá: Smrtící hrozba
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - Jackanory Junior
(2007) - Comic Relief 2007: The Big One
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - The Comedy Map of Britain (TV seriál)
(2006) - The ONE Show
(2006) - Penelope
(2006) - Berry's Way
(2005) - The Comic Strip: A Retrospective
(2004) - The Lenny Henry Show
(2004) - Jack Dee Live at the Apollo
(2004) - Head to Shrunken Head
(2004) - The Funny Ladies of British Comedy
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2003) - Christmas Night with the Stars
(2003) - Robotkové (TV seriál)
(2002) - Mornings with Kerri-Anne
(2002) - Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
(2001) - Comic Relief Short Pants
(2001) - Comic Relief: Say Pants to Poverty
(2001) - The Sketch Show Story (TV seriál)
(2001) - Goodbye, Mr Steadman
(2000) - GPTV
(2000) - Lenny's Big Atlantic Adventure
(2000) - Lenny Henry in Pieces (TV seriál)
(2000) - French & Saunders Live
(1999) - 2000 Today
(1999) - The Nearly Complete and Utter History of Everything
(1999) - The Man
(1999) - Hope & Glory (TV seriál)
(1999) - Comic Relief: Doctor Who and the Curse of Fatal Death
(1998) - The Best of British (TV seriál)
(1998) - Lenny Goes to Town (TV seriál)
(1997) - Comic Relief
(1997) - Příběh pana Beana
(1996) - The Nose at Ten
(1996) - Famous Fred
(1995) - Comic Relief: Behind the Nose
(1995) - Comic Relief
(1994) - The Lenny Henry Show
(1994) - Kdo nehraje, nevyhraje
(1993) - Jools's Hootenanny
(1993) - Comic Relief: The Invasion of the Comic Tomatoes
(1993) - Chef! (TV seriál)
(1992) - In Dreams
(1991) - Comic Relief
(1991) - Žije a kope
(1991) - Pravá totožnost
(1991) - Lenny Go Home
(1991) - Bernard and the Genie
(1990) - The Best of 'The Lenny Henry Show'
(1989) - Hysteria 2!
(1989) - Work Experience
(1989) - The Secret Policeman's Biggest Ball (divadelní záznam)
(1989) - Lenny Live and Unleashed
(1989) - A Night of Comic Relief 2
(1988) - Comic Relief
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1988) - The Suicide Club
(1987) - Spitting Image: The Ronnie and Nancy Show
(1987) - The Secret Policeman's Third Ball (divadelní záznam)
(1987) - The Lenny Henry Show (TV seriál)
(1987) - Coast to Coast
(1986) - Comic Relief
(1986) - Lenny Henry Tonite (TV seriál)
(1984) - The Lenny Henry Show
(1982) - OTT
(1981) - Three of a Kind (TV seriál)
(1976) - The Fosters (TV seriál)
(1975) - The Summer Show (TV seriál)
(1974) - Tiswas

Lenny Henry - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Lenny Henry - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1957) Dawn French - manželka

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.8.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lenny Henry 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lenny Henry - herec, scénárista

se narodil 29.8.1958 ve městě Dudley, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lenny Henry

Dnes se narodili
Francie François Truffaut
(*1932) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Ronald Reagan
(*1911) 40 prezident USA, 33 guvernér Kalifornie

Česká republika Jan Svěrák
(*1965) režisér, scénárista, herec

Česká republika Jan Werich
(*1905) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Francie Pierre Brice
(*1929) herec, zpěvák, filmový představitel Vinnetoua


Lenny Henry
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
5°14’
2
 
LunaLuna:
Ryby
3°23’
8
 
MerkurMerkur:
Lev
25°52’
2
R
VenušeVenuše:
Lev
15°55’
1
 
MarsMars:
Býk
21°36’
11
 
JupiterJupiter:
Váhy
28°22’
4
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°06’
5
 
UranUran:
Lev
13°26’
1
 
NeptunNeptun:
Štír
2°33’
4
 
PlutoPluto:
Panna
2°08’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
24°40’
4
R
Černá LunaLilith:
Beran
21°07’
10
 
CheirónCheirón:
Vodnář
19°20’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
2°37’
7
Domy:
Lev
0°46’
Vodnář
0°46’
2:
Lev
16°40’
8:
Vodnář
16°40’
3:
Panna
6°53’
9:
Ryby
6°53’
Váhy
5°03’
Beran
5°03’
5:
Štír
14°32’
Býk
14°32’
6:
Střelec
27°48’
Blíženci
27°48’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
2°55’
11
Slun./Luna:
Střelec
4°18’
5


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miroslav Donutil
(*1951) herec

Česká republika Jana Preissová
(*1948) herečka

Spojené státy Ashton Kutcher
(*1978) herec, scénárista

Česká republika Ivan Mládek
(*1942) zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista

Spojené státy George Oppenheimer
(*1900) scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905 - 1994) herec

Rakousko Falco
(*1957 - 1998) zpěvák

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895 - 1952) král

Rakousko Gustav Klimt
(*1862 - 1918) malíř, výtvarník, umělec

Spojené státy James Whitmore
(*1921 - 2009) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »