Leo Burmester wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leo Burmester
(Bernard Leo Burmester)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Louisville, Kentucky
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
28.6.2007 (Příčina: Leukémie)
Povolání:
herec

Leo Burmester - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.2.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leo Burmester 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Leo Burmester
datum narození 1.2.1944
(herec, instagram)

Leo Burmester - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Aftermath
(2004) - Vezmi mě domů
(2004) - America Brown
(2003) - Red Betsy
(2003) - Glengarry, Bob Ross
(2002) - Out of These Rooms
(2002) - Hodina pravdy
(2002) - Gangy New Yorku
(2002) - The End of the Bar
(2002) - Blázinec pondělní noci
(1999) - V zajetí rocku
(1999) - Saturn
(1999) - Jezero zapomnění
(1999) - Chci tě poznat
(1999) - Dumbarton Bridge
(1998) - You're the One (TV seriál)
(1998) - River Red
(1998) - The Farmhouse
(1997) - Především nikomu neublížím
(1997) - Past
(1997) - Old Man
(1997) - LIBERTY! The American Revolution (TV seriál)
(1997) - Ďáblův advokát
(1996) - Osamělá hvězda
(1996) - Lekce
(1995) - Prezident Truman
(1995) - The Great Elephant Escape
(1995) - Báječná léta
(1993) - Under Pressure: Making 'The Abyss'
(1993) - Queen (TV seriál)
(1993) - Fly by Night
(1993) - Dokonalý svět
(1992) - Skutečný život v Belle Reve
(1992) - Nevinná krev
(1992) - Hale the Hero
(1992) - Článek 99
(1992) - Arresting Behavior (TV seriál)
(1990) - Hamlet
(1989) - True Blue
(1989) - Propast
(1988) - Poslední pokušení Krista
(1988) - Kšeft za všechny prachy
(1987) - Vysíláme zprávy
(1986) - Sladká svoboda
(1986) - Odd Jobs
(1986) - George Washington II: The Forging of a Nation
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1984) - Dům Páně
(1983) - Rage of Angels
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1983) - A Fine Romance
(1983) - Daniel
(1982) - Two by South
(1981) - Bláznivá dálnice
(1980) - Rattlesnake in a Cooler
(1980) - Na lovu
(1980) - Flo (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.2.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leo Burmester 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leo Burmester - herec

se narodil 1.2.1944 ve městě Louisville, Kentucky, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leo Burmester

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Leo Burmester
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
11°31’
 
LunaLuna:
Býk
14°01’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°25’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
5°18’
 
MarsMars:
Blíženci
7°43’
 
JupiterJupiter:
Lev
23°26’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
20°01’
R
UranUran:
Blíženci
4°52’
R
NeptunNeptun:
Váhy
4°03’
R
PlutoPluto:
Lev
7°30’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
6°30’
R
Černá LunaLilith:
Lev
28°04’
 
CheirónCheirón:
Panna
14°50’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »