Lev Durov wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lev Durov

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Moskva
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Lev Durov - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.12.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lev Durov 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Lev Durov
datum narození 23.12.1931
(herec, instagram)

Lev Durov - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Ně bojsja, ja s toboj! 1919
(2008) - Paradox
(2007) - V ožidanii čuda
(2006) - V ritme tango (TV seriál)
(2004) - Vesegonskaja volčica
(2001) - Banditskij Pětěrburg 3: Krach Antibiotika (TV seriál)
(2000) - Lunoj byl polon sad
(2000) - Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
(1999) - Afinskije večera
(1998) - Ně poslať li nam... gonca?
(1998) - Grafinja de Monsoro (TV seriál)
(1997) - Tango nad propasťju
(1997) - Sirota kazanskaja
(1997) - Noč pěred Rožděstvom
(1997) - Ně valjaj duraka...
(1997) - Ach, začem eta noč...
(1996) - Stranicy teatralnoj parodii (TV seriál)
(1996) - Koroli i kapusta
(1995) - Meščerskije
(1994) - Master i Margarita
(1994) - Gospoda artisty
(1994) - Bulvarnyj roman
(1993) - Vlčí smečka
(1992) - Zvězda šerifa
(1992) - Tajna villy
(1992) - Sem sorok
(1992) - Gardemariny III
(1992) - Dětstvo Nikity
(1991) - Ljubov
(1991) - Au! Ograblenije pojezda
(1990) - Šakaly
(1990) - Dinozavry XX věka
(1989) - Syn klouna
(1989) - Smirennoje kladbišče
(1989) - Selo Stepančikovo i jego obitateli
(1989) - Bespredel
(1988) - Klad
(1988) - Esperanza
(1987) - Uchazeč
(1987) - Muž z bulváru Kapucínů
(1987) - Džek Vosmjorkin, amerikaněc
(1986) - Russia (TV seriál)
(1986) - Patnáctiletý kapitán Pilgrimu
(1986) - God těljonka
(1986) - Bambiho dospívání
(1985) - Kak stať sčastlivym
(1985) - Bambi
(1984) - Zima v Prostokvašino
(1984) - Uspěch
(1984) - Proč člověk potřebuje křídla
(1984) - Loučení
(1983) - Gori, gori jasno
(1983) - Gdě-to v gubernskom sadu
(1983) - Čtvrtý rok války
(1982) - Pohádka o putování
(1982) - Ně ždali, ně gadali
(1982) - Kolybelnaja dlja brata
(1982) - Etjud dlja domino s rojalem
(1981) - Rychlík 34
(1981) - Pjos v sapogach
(1981) - Ně bojsja, ja s toboj!
(1980) - Kanikuly v Prostokvašino
(1979) - Věroj i pravdoj
(1978) - Troje iz Prostokvašino
(1978) - Krasavec-mužčina
(1978) - D'Artanjan i tri mushketjora
(1977) - Vítr naděje
(1977) - Po semejnym obstojatelstvam
(1977) - Ozbrojen a velmi nebezpečný
(1977) - Nos
(1977) - Alenčin kvíteček
(1976) - ...A jiné oficiální osobnosti
(1975) - Potrjasajuščij Běrendějev
(1975) - Nejdražší zlato světa
(1975) - Na jasnyj ogoň
(1975) - Krůček k lásce
(1975) - Kaštanka
(1975) - Jediná cesta
(1974) - Vesenniye perevyortyshi
(1974) - Strannye vzroslye
(1974) - Poslednij děň zimy
(1974) - Georgij Sedov
(1974) - Cesta vesmírem
(1974) - Bespridannica
(1973) - Sibirskij děd
(1973) - Sedmnáct zastavení jara (TV seriál)
(1973) - Pobeg
(1973) - Moskva-Kassiopeja
(1973) - Červená kalina
(1972) - Zemlja, do vostrebovanija
(1972) - Zajačij zapovědnik
(1972) - Něsčastnyj slučaj
(1972) - Jechali v tramvaje Ilf i Petrov
(1972) - Četvjortyj
(1972) - Čelověk na svojom městě
(1972) - Bolšaja peremena (TV seriál)
(1971) - Vsja korolevskaja rať (TV seriál)
(1971) - Jeden delikt do důchodu
(1971) - Bumbaraš
(1970) - Slučaj s Poluninym
(1968) - Žitije i vozněsenije Jurasja Bratčika
(1967) - Morskije rasskazy
(1966) - Na polputi k lune
(1966) - Čjort s portfelem
(1965) - Lebeděv protiv Lebeděva
(1964) - Pjaď zemli
(1964) - K noze, Muchtare!
(1963) - Chodím po Moskvě
(1962) - Dvoje v stepi
(1961) - Visokosnyj god
(1961) - Devět dní jednoho roku
(1955) - Seznámení

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.12.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lev Durov 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lev Durov - herec

se narodil 23.12.1931 ve městě Moskva
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lev Durov

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Lev Durov
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
0°42’
 
LunaLuna:
Blíženci
13°07’
 
MerkurMerkur:
Střelec
25°41’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°06’
 
MarsMars:
Kozoroh
10°11’
 
JupiterJupiter:
Lev
22°19’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°46’
 
UranUran:
Beran
15°26’
R
NeptunNeptun:
Panna
7°56’
R
PlutoPluto:
Rak
21°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
0°44’
R
Černá LunaLilith:
Beran
15°21’
 
CheirónCheirón:
Býk
19°18’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »